Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Nutridrinki?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: O urodzie, zdrowiu i modzie
  • faworytka51 29 wrz 2020, 13:27
    Chciałabym jakieś kupić na wypróbowanie, ostatnio się czuję zmęczona, nie mam apetytu, najchętniej bym przespała cały dzień, jakie polecacie nutridrinki jako urozmaicenie diety?
  • Zanita 30 wrz 2020, 23:48
    Wiesz co - tak. Są takie sytuacje, że naprawdę warto sięgnąć po taki produkt. W dobrej cenie, w DOZie, znajdziesz Fresubin.
  • faworytka51 7 paź 2020, 18:54
    o dzięki za polecenie, rozumiem, że mozna je kupić bez recepty?? Czy tylko w DOZach je dostanę? Mam niedaleko domu więc to w sumie nie problem
  • Olivka89 18 paź 2020, 11:37
    Tak Fresubin kupisz bez recepty w dozie.
  • Emmaska 31 paź 2020, 17:40
    Fresubin Energy kupowałam jak po chorobie nie miałam w ogóle apetytu, pomógł mi świetnie, miałam więcej siły mogłam zacząć funkcjonować.
  • Zonka25 22 lis 2020, 11:53
    Emmaska napisał:Fresubin Energy kupowałam jak po chorobie nie miałam w ogóle apetytu, pomógł mi świetnie, miałam więcej siły mogłam zacząć funkcjonować.
    Gdzie go kupowałaś? W aptece DOZ?
  • faworytka51 27 lis 2020, 22:37
    kupiłam ten fresubin w dozie, jest kilka smaków uśmiech warto sobie schłodzić przed piciem, u mnie idą te drinki jako drugie śniadanie
  • Zonka25 29 lis 2020, 16:19
    Tez kupuję nutridrinki na wzmocnienie, teraz witaminy wskazane szczególnie kiedy mamy sezon chorobowy.
  • Brigget 7 kwi 2021, 21:42
    Tak pewnie, Fresubin dobrze sprawdza się w czasie choroby sama taki kupuję kiedy nie mam ochoty na jedzenie. W doz zawsze dorwę w fajnych smakach.
  • artie 12 kwi 2021, 15:22
    A jeśli chodzi o te nutridrinki z DOZu, to wiecie może, czy sprawdzą się u osoby chorującej na cukrzycę? Mogę takie podać?
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum
Następna: lokówka parowa