Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Opalanie

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: O urodzie, zdrowiu i modzie
  • Meggi85 3 lip 2014, 9:11
    Słońce już coraz mocniej grzeje i chyba lato ruszyło na dobre. Czas pomyśleć o opalaniu, ale też na zdrowie i urodę pomyśleć należy o zabezpieczających kremach, balsamach i olejkach. Czego używacie, a czego unikacie? Czy smarujecie skórę na codzień czy tylko jak macie się opalać?

• Ewelina_L 3 lip 2014, 23:20
    Używam samoopalacza a przed słońcem chronię się jak mogę. Szkoda mi skóry.
  • migo 12 lip 2014, 19:15
    Ja do opalania przygotowywałam się już wiosną wielki uśmiech Dieta bogata w karoten , wit E i C wesprze naszą skórę od wewnątrz. A tak to używam balsamu który nawilży skórę a tuż przed opalaniem smaruję się kremem z filtrem z Dax Sun.
  • Meggi85 13 lip 2014, 11:42
    migo napisał:Ja do opalania przygotowywałam się już wiosną wielki uśmiech Dieta bogata w karoten , wit E i C wesprze naszą skórę od wewnątrz. A tak to używam balsamu który nawilży skórę a tuż przed opalaniem smaruję się kremem z filtrem z Dax Sun.
    Tez mam DuxSun takie opakowanie rodzinne. Świetne dla dzieci, ale i moją delikatna skóre ume chronić i nawilżać odpowiednio. Mój synek uwielbia te mleczka w sprayu, ktore są takie niebieskie i wie jak długo ma wsmarowywać uśmiech

Ewelina_L napisał:Używam samoopalacza a przed słońcem chronię się jak mogę. Szkoda mi skóry.
    Jakiego samoopalacza używasz?
  • Jol-anta 17 lip 2014, 10:25
    Ja ostatnio raczej się chowam przed słońcem uśmiech
  • MartynKa79 2 sie 2014, 22:12
    A gdzie kupiłaś ten niebieski? Jedna z mam użyczyła nam ostatnio na plaży i jestem nim zachwycona! Zapomniałam zapytać gdzie kupiła, a chętnie bym taki wzięła. uśmiech
  • Petrova 4 sie 2014, 13:59
    A ja wręcz przeciwnie! W ogóle się przed nim nie kryję, bo uwielbiam mieć ładną i zdrową opaleniznę. Mam ciemną karnację, wybieram więc niewysokie filtry - obowiązkowo mineralne, bo nie przenikają do organizmu, przez co są znacznie zdrowsze. Jeśli chodzi o kosmetyki do opalania, to najbardziej lubię Phenome. uśmiech Próbowała któraś z Was?
  • martinus22 4 sie 2014, 19:00
    Kupiłem dla żony jakieś wspomagacze na opalanie. Póki co nie narzeka, jest zadowolona to chyba dobrze wybrałem, a nawet nie wiedziałem co to, tylko koleżanka w pracy wspomniała o tym uśmiech
  • ZoHaHa 6 sie 2014, 20:47
    MartynKa79, widziałam je w naturze, w aptekach, chyba w rossmannie też, chociaż głowy nie dam przymrużenie oka
  • Meggi85 11 sie 2014, 8:48
    MartynKa79 napisał:A gdzie kupiłaś ten niebieski? Jedna z mam użyczyła nam ostatnio na plaży i jestem nim zachwycona! Zapomniałam zapytać gdzie kupiła, a chętnie bym taki wzięła. uśmiech
    Akurat przy okazji innych zakupów jak byłam nad morzem to kupiłam. Ale widziałam w wielu sklepach. Na necie też można go zamówieć. NAwet na stronie producenta. Ogolnie jest genialny i sprawdza się pod każdym względem. No i ten kolor przy nakładaniu dla dzieci to ogromna radocha, a i mnie samej się bardzo podoba uśmiech
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum
Poprzednia: Gadżety erotyczne