Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Samodzielne ombre

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Samodzielne ombre

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: O urodzie, zdrowiu i modzie
  • Buglasz 19 lip 2016, 6:52
    Dacie mi jakieś wskazówki, jak zrobić samodzielnie ombre? Co może w takiej koloryzacji nie wyjść? To wydaje się raczej proste, prawda?
  • Kakaczor 22 lip 2016, 10:54     (ostatnio zmieniony przez autora 25 lip 2016, 6:12, w całości zmieniany 1 raz)
    Tak, to jest proste, tylko musisz znaleźć odpowiednią farbę. Na pewno podołają te farby ombre blond http://lorealparis.pl/needs/koloryzacja/refleksy-pasemka-i-ombre.aspx Ja już je przetestowałam język
  • tyrymy 23 lip 2016, 12:22
    Pamiętaj tylko żeby nie zrobić sobie koloryzacji w lini prostej. Mam na myśli że jeśli załóżmy masz ciemne włosy, żebyś na pewnej wysokości nie miała rozjaśniania jak od lini prostej, linia która oddziela kolor twoich włosów.
  • grejs 23 lip 2016, 23:20
    ja bym się chyba jednak bała robić ombre samemu
  • sonique321 26 lip 2016, 9:13
    Ja zamierzam zrobić ombre samodzielnie. Zamierzam kupić ciemniejszą farbę, nałożyć ją do połowy włosów i zostawić, potem na końce dać ale na krótszy czas. uśmiech
  • Kotsu 26 lip 2016, 15:19
    Robiąc samodzielnie ombre można bardzo łatwo popalić włosy.
  • sonique321 3 sie 2016, 10:52
    Jeżeli ktos chce je zrobić z ciemnych włosów tzn. dać na końce rozjaśniacz to na pewno... Tak bym nie ryzykowała.
  • hasanna 8 sie 2016, 12:23
    Ja raczej nie zdecydowałabym się na samodzielne robienie sobie ombre. Nie bardzo wierzę w swoje umiejętności i byłoby to dla mnie zbyt ryzykowne. Wolę jednak profesjonalne wykonanie.
  • Karina1982 24 paź 2016, 9:06
    Ja nie wiem czy bym podołała zrobić sobie ombre samodzielnie. Chyba jednak bałabym się, że nie wyjdzie. Chodzę do fryzjera raz na kilka miesięcy i robię nie ombre tylko sombre. Jestem zachwycona za każdym razem jak wychodzę z salonu, a nie chodzę często bo przy tego typu farbowaniu odrosty nie są rażące i wyglądają wręcz dobrze uśmiech
  • ewelka_28 30 paź 2016, 13:14
    Lepiej iść do fryzjera, bo jak coś nie wyjdzie to i tak będziesz musiała do niego pójść przymrużenie oka Ostatnio też myślę nad zrobieniem sobie ombre, ale oczywiście zamierzam się wybrać do fryzjera, farbować to w ogóle nie umiem przymrużenie oka
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum