Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Skóra po lecie. jak ją odżywić ?

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Skóra po lecie. jak ją odżywić ?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: O urodzie, zdrowiu i modzie
  • ZuzannaPigalle 15 paź 2013, 20:06
    No to u nas po lecie taką przesuszoną skórę (koszmarek) ma mój partner,
    ja jakoś w ciągu lata też dbam o jej nawilżenie i jesienią nie czuję wcale jakiejś specjalnej masakry.
    Partner na odnowę skóry po lecie używa i pilingów i kremów przeciwzmarszczkowych, więc myślę, że kobiety też powinny po tego rodzaju środki sięgać - tylko oczywiście w wersji damskiej, a nie męskiej.

No ale to, to już mam nadzieję jest dla wszystkich zupełnie oczywiste
  • profit1_onet_eu 19 paź 2013, 17:02
    na skórę trza krzemu. Polecam herbatki ze skrzypu gotować 2 minuty i pić po ostudzeniu. Albo krzem w żelu do smarowania lub do picia firmy dorsim. Pomaga znakomicie też na bóle stawów, kręgosłupa, włosy... wytwarza nasz własny kolagen i czujemy się lepiej. Cena jest wysoka ale warto, mogę podać mój login, wtedy znacznie taniej.
  • sloneczko9 28 paź 2013, 18:28
    Może warto byłoby zainwestować w porządny krem do twarzy? przymrużenie oka Ja na kosmetykach do twarzy nigdy nie oszczędzam bo wiem, że to inwestycja która zwróci się na zabiegach u kosmetyczki.
    Mogę Wam polecić świetny krem L'Occitane - świetnie nawilża i dobrze radzi sobie z pierwszymi zmarszczkami które niestety już u siebie zauważyłam smutny
    Dzięki niemu stały się praktycznie niewidoczne przymrużenie oka
  • 26 lis 2013, 10:09
    Moim zdaniem najleiej odzywia skórę [url=http://]olej arganowy[/url]. Jest to prawdziwy klasyk, wśród olejów do pielęgnacji skóry. Działa przeciwzmarszczkowo, ochronnie, przyspiesza gojenie ran, doskonale daje sobie radę w pielęgnacji skóry problematycznej i alergicznej, Zdecydowanie polecam!
  • 27 lis 2013, 10:56
    Zgadzam się. Olej arganowy to fantastyczny kosmetyk. Rewelacyjnie regeneruje skórę.
  • 29 lis 2013, 12:30
    dariaSSS napisał:Moim zdaniem najleiej odzywia skórę [url=http://]olej arganowy[/url]. Jest to prawdziwy klasyk, wśród olejów do pielęgnacji skóry. Działa przeciwzmarszczkowo, ochronnie, przyspiesza gojenie ran, doskonale daje sobie radę w pielęgnacji skóry problematycznej i alergicznej, Zdecydowanie polecam!
    Przestrzegam przed jego stosowaniem osoby z tendencjami do nadwrażliwości i w przypadku takiej tendencji warto odwiedzić dobrego dermatologa, ewentualnie poprosić farmaceutę o poradę. [url=http://]Apteka online[/url] - internetowa to dobre miejsce w którym taniej można dostać porządny krem, a w np. Aptece Natalia uzyskać pomoc farmaceuty bez wychodzenia z domu - mnie jeszcze nie zawiódł więc polecam.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum