Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Urojenia

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: O urodzie, zdrowiu i modzie
  • Kajakarz 25 mar 2013, 18:22
    Ktoś może ma problem z urojeniami?
    Widujecie czasem rzeczy których nie ma, i to nie we śnie , a na lifie?
  • Marta30S 26 mar 2013, 13:48
    Ale serio pytasz?
    Jak tak to może lepiej [url=http://www.favore.pl/forum/o-urodzie-zdrowiu-i-modzie/urojenia,3621,0.html]do psychiatry[/url] albo psychologa z takim problemami (zostawiam namiar na lekarzy)... bo wiesz no, takie zwidy czy urojenia to moze być wprawdzie zbytnia wyobraźnia, ale jeśli zbyt realistyczne, to może i efekt choroby jakiejś...
    lepiej sprawdzić.
  • erykit 10 kwi 2013, 17:23
    To jest ważna sprawa mam znajomego co miał urojenia np widział coś czego nie ma. Wiem że pomocne są psychoterapia w Krakowie kiedyś właśnie czytałem o tym i z tego co się orientuję to pomaga.
  • sonique321 11 kwi 2013, 15:27
    Nigdy mi się nie zdarzyłouśmiech
  • Swojezdanie 12 kwi 2013, 17:12     (ostatnio zmieniony przez autora 12 kwi 2013, 17:14, w całości zmieniany 1 raz)
    Mnie na szczęście też nie uśmiech Ale z tego, co wiem, to przyczyny mogą być bardzo różne, od błahych po naprawdę poważne, więc warto poczytać trochę w portalu medycznym dla własnej wiedzy, a do lekarza udać się dla własnego dobra uśmiech
  • emgielka 20 kwi 2013, 14:11
    Ja nie mam tego problemu. Regularnie stosuje olejek nawilżająco - ujędrniający, który efektywnie zwalcza wszelkie niedoskonałości skóry. Możecie go spróbować, polecam.
  • 18 cze 2013, 21:20
    A ja bym radził skorzystać z czegoś takiego jak afirmacje życia.
    Pomogą Ci to wszystko poukładać...
  • Jyss 13 sie 2013, 8:34
    Powinieneś się tym zająć, bo takie zaburzenia mogą świadczyć o chorobie niekoniecznie o psychicznym podłożu. Teraz dużo mówi sie o boreliozie ale przyczyn może być wiele, śmigaj do lekarza.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum
Następna: Trądzik