Favore.plForumPozostałe tematy

Akcesoria do kuchni

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Akcesoria do kuchni

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy
  • 11 lut 2013, 13:43
    Jakie przydatne akcesoria do kuchni polecacie. Kuchnia jest w kolorze białym - nowoczesny design?
  • pistacja 11 lut 2013, 14:19     (ostatnio zmieniony przez autora 11 lut 2013, 14:21, w całości zmieniany 1 raz)
    Ostatnio spodobały mi się takie akcesoria z wyprzedaży. Niektóre są po prostu przecudne! Uwielbiam takie śmieszne i jednocześnie stylowe gadżety uśmiech
  • florence 1 mar 2013, 10:01
    mam kilka fajnych akcesoriów z tchibo, np. obieraczkę do ananasa czy nadziewaczkę do babeczek uśmiech trochę drogie te gadżety, ale jakość pierwsza klasa
  • sonique321 1 mar 2013, 15:07
    Jeżeli w kolorze białym, postawiłabym na kontrastowe akcesoria do kuchni i dodatki, żeby przełamać trochę jej sterylność. Wydaje mi się, że mówiąc, że kuchnia jest w białym kolorze chodzi głównie o meble, wiec kolor dodatków uzależniłabym przede wszystkim od koloru podłogi i ścian.
  • blue-green 11 mar 2013, 18:13
    dużo dodatków w kuchni mam drewnianych, bardzo preferuje ten materiał bardzo podoba się mi Kuchnia w stylu rustykalnym, Meble drewniane – trendy i design
  • malinkka 27 mar 2013, 14:33
    ja ostatnio sprawiłam sobie designerskie drzewko z pojemnikami na przyprawy. Zestaw znalazłam na Gruperze- idealnie pasuje do mojej kuchni uśmiech
  • pati09 28 mar 2013, 17:44
    Widziałam na zakupach grupowych bardzo fajny silikonowy zestaw do pieczenia i elektryczny młynek to soli i pieprzu. Rzeczy bardzo praktyczne i idealnie pasujące do nowoczesnego stylu w kuchni.
  • agika37 26 maj 2013, 10:06
    Kuchnię tworzą nie tylko meble ale również [url=http://]sprzęt AGD[/url], dlatego warto zainwestować w dobry, energooszczędny sprzęt, który będzie nam służył przez wiele lat
  • sonique321 27 maj 2013, 13:54
    agika37 napisał:Kuchnię tworzą nie tylko meble ale również [url=http://]sprzęt AGD[/url], dlatego warto zainwestować w dobry, energooszczędny sprzęt, który będzie nam służył przez wiele lat
    Teraz są w modzie sprzęty AGD stylizowane na retro
Pozostałe tematy - dyskusje na forum