Favore.pl › Forum › Pozostałe tematy ›

Zamiast kwiatów dla pary młodej

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Zamiast kwiatów dla pary młodej

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy
  • aledwon 23 cze 2013, 2:54
    Co zamiast kwiatów można podarowac Państwu młodym?? Misia, ksiazke, coś jeszcze innego?
  • gawurof 24 cze 2013, 11:06
    Ja podarowałem kilka kuponów na totolotka uśmiech

• Swojezdanie 27 cze 2013, 9:46     (ostatnio zmieniony przez autora 27 cze 2013, 9:47, w całości zmieniany 1 raz)
    My dostaliśmy głównie wina, czekoladki, jedną kawę, jedną herbatę, ramkę na zdjęcie i zdrapki lotto.
  • Carmelita 24 lip 2013, 10:51
    Najlepiej jakiś lepszy alkohol wielki uśmiech uśmiech
  • Swojezdanie 24 lip 2013, 13:36
    A wiesz z tym alkoholem to różnie bywa, jak pani młoda ma w planach zaraz po ślubie zajść w ciążę, to te drogie alkohole mogą ją tylko niepotrzebnie kusić ;-)))
  • alexandra_x 1 sie 2013, 14:19
    Dobre wino zawsze jest dobrym pomysłem przymrużenie oka Popularne są też bukiety z lizaków lub innych słodyczy lub wspomniane wcześniej kupony totolotka.
  • Anna_33 2 paź 2013, 10:33
    alexandra_x napisał:Dobre wino zawsze jest dobrym pomysłem przymrużenie oka Popularne są też bukiety z lizaków lub innych słodyczy lub wspomniane wcześniej kupony totolotka.
    Wino, albo ewentualnie kupony do lotto. Moze jakies maskotki dla przedszkoli/domow dziecka?
  • jylson 4 paź 2013, 14:21
    Też mi się wydaje, że jakaś duża maskotka będzie odpowiednia uśmiech
  • alusia85 10 paź 2013, 12:05
    Maskotka? A ile oni mają lat? 5? Bez przesady. Daj im to co uważasz, że się w jakiś sposób im przyda (np. jak lubią książki to karta do jakiejś księgarni czy empiku) ale alkohol też jest spoko pomysłem, ale jeśli młodzi piją.
Pozostałe tematy - dyskusje na forum
Poprzednia: notariusz