Malowanie tapetowanie remonty Warszawa i okoliceWarszawa (mazowieckie)
Piasek Żwir Pspółka Transport Piaskarnia MiedzeszynTytus Transport Piasku Żwiru Wawer (mazowieckie)
Posadzki Wylewki maszynowe, Instalacje grzewcze, Ogrzewanie podłogoweOpole, Kluczbork, Gliwice, Lubliniec, Częstochowa (śląskie)
Udrożnienie rur kanalizacji, pogotowie kanalizacyjne, zatory RadomRadom, okolice (mazowieckie)
Meble na wymiar, produkcja, montaż, wykonanie mebli, solidnieCała Polska
Specjalizujemy się w nowoczesnych systemach tarasowych.Kraków limanowa, nowy sącz, wieliczka (małopolskie)
Bezpiecznie FREZOWANIE Usuwanie Subitu lepiku, kleju zrywanieWykładzinCała Polska
zataraa2 napisał:pewnie tak, choć według mnie nie ma co przesadnie oszczędzać na sprzęcie który się kupuje na 10-15 lat a może i dłużej bo tyle powinna przynajmniej dobra pralka pracować, czasem jak się przyoszczędzi to poźniej koszt wychodzi dwa razy droższy, ja za moją pralkę płaciłam kolo 1500 zł, ale nie żałuję tej kasy bo już mi się zwraca na rachunkach, wcześniejsza stara pralka najkrótszy program miała 2 gozinny! Więc żarła prądu jak smok, teraz kupiłam LG, często korzystma z programu 30 minutowego, a że piorę bardzoc zęsto (czasami nawet codziennie) ważna jest dla mnie energooszczędność.A jaki masz model pralki? Bo u lg widziałam nawet klasy A+++
zataraa2 napisał:wiesz co nie mam jak teraz sprawdzić, ale pamiętam że też ma klasę a+++, rzeczywiście jest cichutka, też mam małe dziecko i śpi bez problemu, pralka go nie budzi a często piorę wieczoramiJa też na pranie najczęściej znajduję czas dopiero wieczorem. Tylko w weekendy jestem w stanie prać rano czy popołudniu. A skoro masz małe dziecko doskonale wiesz, że pranie tylko w łikendy by się nie sprawdziło