Malowanie tapetowanie remonty Warszawa i okoliceWarszawa (mazowieckie)
Piasek Żwir Pspółka Transport Piaskarnia MiedzeszynTytus Transport Piasku Żwiru Wawer (mazowieckie)
Posadzki Wylewki maszynowe, Instalacje grzewcze, Ogrzewanie podłogoweOpole, Kluczbork, Gliwice, Lubliniec, Częstochowa (śląskie)
Udrożnienie rur kanalizacji, pogotowie kanalizacyjne, zatory RadomRadom, okolice (mazowieckie)
Meble na wymiar, produkcja, montaż, wykonanie mebli, solidnieCała Polska
Specjalizujemy się w nowoczesnych systemach tarasowych.Kraków limanowa, nowy sącz, wieliczka (małopolskie)
Brukarstwo Kompleksowe roboty brukarskie RTBRUKKraków , Niepołomice, Wieliczka, Malopolska (małopolskie)
pomadka napisał:Nie znam się na tych sprawach zbyt dobrze - od razu przyznam. Ja sama mam problem z wilgocią we własnym mieszkaniu, zwłaszcza w łazience i zastanawiam się nad zakupem termowentylatora, który osuszałby powietrze i w ten sposób pomagał zwalczyć wilgoć. Zastanawia mnie to, czy Ty kiedyś używałeś takich urządzeń, a jeśli nie to myślę, że jedną z rzeczy, które powinieneś zrobić by polepszyć sytuację w łazience jest kupno właśnie takiego termowentylatora, czy promiennika ciepła. W sklepie Savion mają takie nieduże i niedrogie sprzęty. Na pewno w jakimś tam stopniu pomożeRozbawiła mnie pani wypowiedz ,promiennik . Proszę zadbać o dobrą cyrkulacje powietrza w pomieszczeniu ,drożny kanał wentylacyjny ,kratka w drzwiach .Zapobiegnie to kompensacji pary wodnej na ścianach ,w ostateczności wentylatory do kanału wentylacyjnego z czujnikami wilgotności ,a promiennik do garażu hehe pozdrawiam.