Grupa Money.pl
PROMOWANE USŁUGI
REGENERACJA KÓŁ DWUMASOWYCH REGENERACJA KÓŁ DWUMASOWYCH Poznan (wielkopolskie) DWUMASÓWKI DO WSZYSTKICH SAMOCHODÓW GWARANCJA 12 DWUMASÓWKI DO WSZYSTKICH SAMOCHODÓW GWARANCJA 12 Poznan (wielkopolskie) KOLO DWUMASOWE REGENERACJA KOLO DWUMASOWE REGENERACJA Poznan (wielkopolskie) Klimatyzacja samochodowa Klimatyzacja samochodowa Kraków-Modlniczka, okolice Zabierzowa (małopolskie) MIEJSCE
NA TWOJĄ
USŁUGĘ
Dodaj swoje ogłoszenie
i wypromuj je!
od 10 zł / miesiąc
Zobacz wszystkie promowane usługi
TURBOSPRĘŻARKA TURBINA VOLKSWAGEN T5

TURBOSPRĘŻARKA TURBINA VOLKSWAGEN T5 nr 151336

INFORMACJE
Cena
850 / sztuka
Użytkownik
investcom24 ZweryfikowanyFavore.pl potwierdza prawdziwość danych kontaktowych tego wykonawcy
Wyślij wiadomość
Kontakt
Wyślij e-mail
tel: 500 133 309
Uwaga: podczas kontaktu powołaj się na Favore.pl
Godziny
pn-pt: 08:00-19:00
sb: 10:00-14:00
rozwiń
OPIS USŁUGI

Turbosprężarka VW T5

Przedmiotem sprzedaży jest regenerowana turbina Garrett GT 1749V GS4 070145701K

W oferowanej turbosprężarce wymieniliśmy wszystkie kluczowe elementy, tj:
- Wirnik
- Koło kompresji
- Łożysko oporowe
- Panewki
- Uszczelnienia gumowe
- Śrubki łączące
- Odrzutniki oleju
- Pierścienie uszczelniające
- Nakrętki zabezpieczające

We wszystkich oferowanych przez nas turbosprężarkach wykorzystujemy wyłącznie nowe podzespoły, a usługi świadczymy na nowoczesnych przyrządach z dochowaniem najwyższej staranności tak, aby każdy nasz klient był w pełni usatysfakcjonowany. Wysoką jakość naszych usług potwierdzamy 12-sto miesięczną gwarancją.

Regeneracja turbosprężarek
Jeśli Twoja turbosprężarka uległa uszkodzeniu, my pomożemy w rozwiązaniu problemu. Zapakuj ją do pudełka i zadzwoń do nas. Przyślemy do Ciebie kuriera, który odbierze zużyte urządzenie, a za kilka dni dostarczymy Ci sprawną (zregenerowaną) turbinę.

SKUPUJEMY NIESPRAWNE TURBINY DO WSZYSTKICH TYPÓW SAMOCHODÓW !!!

Posiadamy w ciągłej sprzedaży regenerowane turbiny do wszystkich typów samochodów osobowych, dostawczych i ciężarowych.

Gorąco zapraszamy do odwiedzenia naszej strony
www.turbiny.automotoczesci.eu

KONTAKT :

email - Wyślij e-mail
tel - 500 133 309

DOSTAWA:

Kurier DPD - 35 zł
Kurier DPD (pobranie) - 45 zł

PŁATNOŚĆ:

Wpłata na konto bankowe Getin Bank, nr konta:
21 1560 0013 2367 1737 3254 0001

Pobranie (tylko po uzgodnieniu)

INNE USŁUGI TEGO UŻYTKOWNIKA
Wyślij zapytanie Zobacz opinie lub Wystaw opinię Obserwuj
OPINIE O UŻYTKOWNIKU
negatywna
rozwiń Proszę uważać nie wpłacać przedpłaty . Ja wpłaciłem , towar miałem otrzymać dwa dni pózniej , minął już miesiąc i ani towaru ,ani pieniędzy . Sprzedawca nie odbiera telefonu ,chyba że za każdym razem zadzwonię z innego numeru . Jeśli czyta to osoba w podobnej sytuacji jak ja proszę o kontakt razem łatwiej odzyskać pieniądze mój numer 003548426522 Wystawiona 26-07-2011 09:14 przez oszukany (78.40.254.*)   Zgłoś nadużycie
TURBOSPRĘŻARKA TURBINA VOLKSWAGEN T5 (galeria) - wyświetleń 1336Oceń: OceńOceńOceńOceńOceń - średnia ocen: 4,5 na 5 (liczba ocen: 5)
Poprzednia usługa: Tanie remonty Warszawa 513683504   Następna usługa: Remont kompleksowo
Monetized by Business Ad Network