Przygotuję całą dokumentację HACCP dla firm z branży spożywczej. Współpraca możliwa jest na zasadzie umowy zlecenia. W zależności od charakteru i profilu działalności dopasuję i wdrożę dokumentację GHP i GMP (formularze, instrukcje, zapisy i procedury).
Najczęściej przygotowuję dokumentację dla: pizzerii, baru, restauracji, piekarni i sklepów spożywczych.
Dokumentacja przygotowana jest pod konretny zakład. W razie bardzo pilnej potrzeby, mogę szybko wysłać dokumentację wzorcową i służyć telefoniczną pomocą przy jej uzupełnianiu. Jest również możliwość wysłania samej dokumentacji GHP i GMP.
Moje kwalifikacje: Ukończyłem Technologię Żywności na Politechnice Łódzkiej i posiadam certyfikat audytora wewnętrznego. Obecnie pracuję jako specjalista d/s jakości.
Na opracowaną dokumentację daję 100% gwarancji.
Zapraszam do kontaktu: Wyślij e-mail