favore.pl
Serce Warszawy, gustowne wnętrze, dzwieki pianina

Serce Warszawy, gustowne wnętrze, dzwieki pianina nr 4526

Lokalizacja: Warszawa (woj. mazowieckie)

WYŚLIJ ZAPYTANIE
Przykładowe zapytanie
Pan Grzegorz chce położyć kafle na schodach...
Witam,

zlecę wyrównanie i położenie glazury na schodach zewnętrznych.
Powierzchnia schodów do ułożenia ok. 10m2. Termin wykonania: 14 dni.
Proszę o kontakt i wycenę robocizny, materiały są już zakupione.

Pozdrawiam
Grzegorz Kowalski
 [rozwiń]
udostępnionych przeze mnie danych osobowych w celu korzystania z Serwisu favore.pl oraz w celu realizacji prawnie uzasadnionych celów Współadministratorów danych. Współadministratorami są Favore.pl Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A, We Net Group S.A. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A oraz We Net Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A. Oświadczam, że są mi znane cele przetwarzania danych osobowych oraz moje uprawnienia. [zwiń]

INFORMACJE
Cena
15 / sztuka
Kontakt
Wyślij e-mail
Ul. Królewska 2
Warszawa

tel: 22 826915522 8269155
tel: 601 380717601 380717
Pokaż na mapie
Uwaga: podczas kontaktu zapytaj o rabat dla klientów favore.pl
Strona WWW
brak
Godziny
pn-pt: 10:00-18:00
sb: 10:00-14:00
rozwiń
OPIS USŁUGI

Zapraszamy Państwa do nowej restauracji

 

W samym centrum Warszawy, przy Trakcie Królewskim w historycznym "Domu bez kantów" znajdą Pańswo miejsce szczególne – miejsce, gdzie kuchnia jest sztuką, a gotowanie prawdziwą pasją.

W gustownie urządzonym wnętrzu, przy dźwiękach pianina, będą się Państwo delektować daniami kuchni śródziemnomorskiej: francuskiej, włoskiej i portugalskiej.

W każdą środę zaproponujemy świeżo dostarczone ryby atlantyckie – między innymi sole, dorady, sardynki, łososie oraz sea-bassy, które z  ceremoniałem serwowane są przy stoliku. Dla prawdziwych smakoszy przygotujemy również ostrygi, małże, krewetki, ośmiorniczki, cockle oraz kalmary. Nasi stali goście odwiedzaja nas w poczuciu, że ku pełnej satysfakcji klienta stworzymy również najbardziej wyrafinowane dania pochodzące z każdego regionu świata.

Starannie wyselekcjonowane menu, dopełniajaca je karta win, elegancji wystrój wnętrza i profesjonalna obsługa sprawiają, iz zaspokajamy oczekiwania najbardziej wymagajacych klientów.

Z myślą o biznesmenach spotykających się z kontrahentami podczas business lunch, przygotowaliśmy intymny gabinet zapewniający idealne warunki do prowadzenia poważnych rozmów. Do dyspozycji gości jest również sala bankietowo-konferencyjna, do której obejrzenia szczególnie zachęcamy.

Dwupoziomowa restauracja Café L'Europe czynna jest we wszystkie dni tygodnia, od godziny 12.00 do ostatniego gościa. Gdyby zechcieli Pańswo odwiedzić nas w innych godzinach bedziemy wdzięczni za wczesniejsze powiadomienie obsługi restauracji. Przypominamy również, iż stałym gościom oraz współpracujacym firmom oferujemy korzystne rabaty cenowe.

Na życzenie klienta organizujemy także:
- imprezy okolicznosciowe,
- spotkania promocyjne,
- konferencje prasowe,
- przyjęcia integracyjne, biurowe i prywatne,
- catering we wskazanym przez Państwa miejscu.

Zapraszamy Pańswa do dołączenia do grona naszych gości,

Barbara Drążek,
Dariusz Suchecki




Karta dań

Menu



PRZYSTAWKI
Bakłażany faszerowane kozim serem w balsamiczno – bazyliowym sosie. 23
  Egg – plants stuffed with goat cheese in balsamic – basil sauce.
Sałatka ze szpinakiem, złocistymi borowikami i płatkami parmezanu. 25
  Salad of fresh spinach, fried forest mushrooms and sliced parmesan.
Łosoś marynowany w koniaku z salsą z awokado i ciepłymi tostami. 25
  Salmon marinated in cognac with avocado salsa and warm toasts.
Carpaccio z cielęciny i włoskiej szynki serwowane z sosem z suszonych pomidorów. 29
  Carpaccio of veal and Italian ham served in sun – dried tomato sauce.
Babeczki ze szpinakiem, serem "Bluetta" i orzechami z malinowym sosem. 22
  Crisp pastry stuffed with spinach, blue cheese and nuts served with raspberry sauce.
Kolorowa sałatka z grillowanym kurczakiem lub grillowanym łososiem. 21
  Mixed salad with grilled chicken or grilled salmon.


PASTY
Rigatoni a’la vodka z bekonem. 24
  Rigatoni a’la vodka with bacon.
Tagiatelle z łososiem i winno – koperkowym sosem. 24
  Tagiatelle with salmon and wine – dill sauce.
Farfalle z kurczakiem i sosem "Pesto". 25
  Farfalle with chicken and ‘Pesto’ sauce.
Ravioli z leśnymi grzybami i sosem z suszonych pomidorów. 29
  Ravioli with forest mushrooms and sun – dried tomato.
Tagiatella z rukolą, orzeszkami pini i parmezanem. 29
  Tagiatelle with rukola, pini nuts and parmesan cheese.
Penne z borowikami i świeżym szpinakiem w śmietanowo – ziołowym sosie. 29
  Penne with porcini and fresh spinach in cream – herbs sauce.
Linguini ze szpinakiem brokułami i prażonymi migdałami z serowym sosem. 27
  Linguini with spinach, broccoli almonds with cheese sauce.
Naleśniki z serem ricotta i świeżym szpinakiem. 24
  Crepes stuffed with ricotta cheese and fresh spinach.


ZUPY
Zupa grzybowa z borowików. 15
  Forest mushrooms soup.
Zupa rybna z włoskim koprem. 18
  Fish soup with Italian dill.


DANIA GŁÓWNE
Portugalska Cataplana z owocami morza, świeżą melisą w pomidorowym sosie. 59
  Portuguese Cataplana with fresh sea– food and melissa in tomato sauce.
Pieczony halibut z ziemniakami puree, świeżym szpinakiem i cytrynowym sosem. 42
  Baked halibut with puree of potato, fresh spinach and lemon sauce.
Krewetki z ziołami na szafranowym risottini. 45
  Shrimps served on saffron risottini.
Ossobuko pieczone w białym winie serwowane z domowymi kluseczkami. 39
  Osso buco baked in white wine served with home – made noodles.
Gicz jagnięca z warzywami, świeżym rozmarynem i pieczonymi ziemniakami. 42
  Lamb leg with vegetables, fresh rosemary and baked potato.
Kacze udko na zielonej sałacie z radicchio podane z karmelizowanymi rajskimi jabłuszkami. 34
  Duck leg on green salad mixed with radicchio served with caramelized "paradise apples".


DESERY
"Cream caramel". 12
  "Cream caramel".
„Cream brulle ”. 18
  „ Cream brulle „.
Biszkopt pomarańczowy z serem mascarpone i karmelowym sosem. 15
  Orange sponge – cake with mascarpone and caramel sauce.
Beza z kawowym kremem, suszonymi śliwkami i wiśniowym sosem. 15
  Meringue with coffee cream, dried prunes and cherry sauce.
Crepes suzette z lodami waniliowymi i świeżą miętą. 18
  Crepes suzette with vanilla ice cream and fresh mint.
Pierogi z owocami ze słodką śmietanką. 17
  Sweet ravioli with cream.
Słodka niespodzianka. 12
  Sweet surprise.





Dwupoziomowy lokal mieści się w samym centrum Warszawy, przy Trakcie Królewskim, w historycznym "Domu bez kantów", przy ul. Królewskiej 2. Czynny jest we wszystkie dni tygodnia od godz. 12.00 do ostatniego gościa.


Serdecznie zapraszamy!


Zapraszam serdecznie do kontaktu poprzez formularz.
Oddzwonię lub odpiszę niezwłocznie.
Wyślij zapytanie przez formularz


INFORMACJE
Cena
15 / sztuka
Kontakt
Wyślij e-mail
Ul. Królewska 2
Warszawa

tel: 22 826915522 8269155
tel: 601 380717601 380717
Pokaż na mapie
Uwaga: podczas kontaktu zapytaj o rabat dla klientów favore.pl
Strona WWW
brak
Godziny
pn-pt: 10:00-18:00
sb: 10:00-14:00
rozwiń
OPINIE O UŻYTKOWNIKU cafe_europe
W trosce o wiarygodność opinii oraz reputację usługodawców rejestrujemy adresy IP komputerów, z których wystawiane są opinie.
Użytkownik wystawiający opinię proszony jest również o podanie danych kontaktowych, które nie są jednakże weryfikowane.
Serce Warszawy, gustowne wnętrze, dzwieki pianina - galeria
Serce Warszawy, gustowne wnętrze, dzwieki pianina Oceń: OceńOceńOceńOceńOceń - średnia ocen: 4,5 na 5 (liczba ocen: 14)
Poprzednia usługa: Doradztwo podatkowo gospodarcze AllProfit NAJLEPSI   Następna usługa: Badania diagnostyczne oka! Warszawa