Brak zdjęcia

Catering, organizacja imprez, gastronomia, restauracja nr 471123

Lokalizacja: Wrocław (woj. dolnośląskie)

INFORMACJE
Cena
Rabat 10% tylko dla klientów z Favore.pl
Użytkownik
noziwidelec ZweryfikowanyFavore.pl potwierdza prawdziwość danych kontaktowych tego wykonawcy
Wyślij zapytanie
Kontakt
janusz opala
Nóż i Widelec Sp. z o.o.
Wyślij e-mail
ul. Strońska 2C/3
50-540 Wrocław

tel: 501408269
Pokaż na mapie
Uwaga: podczas kontaktu powołaj się na Favore.pl i zapytaj o rabat (otrzymasz rabat 10%)
Godziny
pn-pt: 10:00-18:00
sb: 10:00-14:00
rozwiń
OPIS USŁUGI

Swoją ofertę adresujemy do osób prywatnych i przedsiębiorstw, organizacji, instytucji działających we Wrocławiu i okolicach. Powodów, dla których warto skorzystać z naszej oferty, jest wiele. Każde powierzone nam zadanie traktujemy indywidualnie, ale z tym samym zaangażowaniem. Dla nas nie ma dwóch tych samych imprez, na każdej z nich bawią się inni goście, o innych preferencjach smakowych, dietetycznych. Różnice dotyczą również wysokości budżetu i charakteru zlecenia. W zakresie cateringu staramy się trzymać rękę na pulsie.

Bezustannie uzupełniamy listę naszych usług, nie zapominamy o aktualnych potrzebach rynku, najnowszych trendach, wsłuchujemy się w oczekiwania naszych zleceniodawców, bo to dzięki nim mamy możliwość robienia tego, na czym się znamy i co kochamy. Tajemnicą naszego sukcesu jest dobrze wyszkolony i zgrany sztab pracowników, dysponujących szeroką wiedzą praktyczną i teoretyczną. . Naszym znakiem rozpoznawczym jest też wyśmienita kuchnia.



Zapraszam serdecznie do kontaktu poprzez formularz.
Oddzwonię lub odpiszę niezwłocznie.
Wyślij zapytanie przez formularz

RABATY
Rabat 10 %
Tylko dla klientów z Favore.plPowołaj się na Favore. pl, otrzymasz rabat!
SŁOWA KLUCZOWE
OPINIE O UŻYTKOWNIKU

Catering, organizacja imprez, gastronomia, restauracja Oceń: OceńOceńOceńOceńOceń - średnia ocen: 0 na 5 (liczba ocen: 0)
Poprzednia usługa: Producent środków smarowych - Klber Lubrication   Następna usługa: Tuje Wysokiej Jakości Dostawa Gratis okazja do końca listopada