IXO-CESJA
Andrzej Chodkiewicz
47-244 Dziergowice
ul.Raciborska 24
NIP.749-143-50-75
regon. Wyślij e-mail
adres do korespondecji:
08-450 Łaskarzew
ul.M.Konopnickiej 6
tel.+48(0) Wyślij e-mail
e-mail: Wyślij e-mail
Oferujeme swe usługi na prowadzenie usług gastronomicznych i cateringowych na w AVONIE i przygotowanie posiłków dla pracowników,oferuje że posiłki będę urozmaicone uzględniając zarówno dania mięsne jak i wegetarińskie czy też jarskie w stałej ofercie te dania są w naszej firmie zawsze z naciskiem na kuchnie tradycyjną polską i staropolską ale również kuchnię europejską i światową
Qferujemy że posiłki będą urozmaicone i wykonane zgodnie z pełną sztuką kulinarną oraz zachowaniem pełnych warunków higienicznych i HACCP
Nasza firma ma doświadczenie współpracy z zakładami pracujących w trybie ciąglym a ja jestem zawsze w pełni dyspozycyjny a tym samym przez okrągły czas sprzedaż podstawowych dań tj.kanapek oraz zapiekanek hambugerów oraz posiłków regeneracyjnych dla pracowników przez cały okres bez względnie o której porze
Zarówno prowadzimy usługi cateringowe na terenie powiatu garwolińskiego oraz m.st.Warszawy
Moja firma istnieje od 1990 r.i zajmuje się restukturyzacją i tworzeniem oraz tworzeniem oraz otwieranie doradztwem kulinarnym na terenie polski i unii europejskiej
Sam jestem szefem kuchni od 25 lat a w zawodzie pracuje 30 lat
Równocześnie jestem konsultantem w programie KAWA CZY HERBATA oraz wielu firmach m.in.UNILEVER POLSKA RAPS UNILEVER EUROPA KAMIS
Moja firma brała czynny udział w organizowaniu majowych spotkań u prezydenta p.Aleksandra Kwaśniewskiego a sam gotowałem dla p.gen Jaruzelskiego adm.Jaczyna oraz brałem udział 10 pielgrzymkach JANA PAWŁA II w Polsce oraz BENEDYKTA XVI
Sam brałem czynny udział w organizowaniu stołów wielkanocnych w różnych regionach kraju i Litwy oraz stołów Bożonarodzeniowych w Polsce na Węgrzech Czechach Słowacji Niemcy i Holandia
Jestem człomkiem Ogólnopolskiego Stowarzyczenia Szefów Kuchni i Cukierni Litewskiego Stowarzyczenia Szefów Kuchni Ukraińskiego Stowarzyczenia Szefów Kuchni oraz WACS oraz jestem honorowym członkiem stowarzyczenia Barbacu
mam zamiar zaproponować przykładowe menu wraz cenami :
ZUPY
zawsze są dwa rodzaje jedna wegetariańska a druga mięsna
np.wegetariańskie
jarzynowa
pomidorowa
krem kukurydziany
szparagowa
kalafiorowa
szpinakowa
krem pieczarkowy
krem marchewkowy
cebulowa
np.mięsne
rosół z makaronem
zupa pomidorowa z kurczakiem
krupnik
zupa z wołowiną i ziemniakami
zupa meksykańska
barszcz ukraińskipikatna zupa grzybowa z kurczakiem
grochówka
żurek staropolski
w cenie 4 zł za porcje
DANIA GŁÓWNE
dania mięsne
klopsy w sosie koperkowym
schabowy tradycyjny
szynka pieczona
karkówka pieczona
zrazy wołowe
bitki wołowe
piersi z kurczaka
udka pieczone
gulasz wieprzowy
gulasz wołowy
schab ze śliwką w sosie śliwkowym
schab pieczony
karkówka z grilla
szaszłyki z kurczaka
indyk pieczony
pulpety wołowe
kotlety mielone
pieczeń rzymska
spaghetti bolonese
pierogi z mięsem
krokiety z mięsem
dania jarskie i wegetariańskie
kotlety rybne
kotlety jajeczne
kotlety gryczano-grzybowe
ryba panierowana
ratatuja warzywna
warzywa z pary
brokuły w sosie holenderskim
kociołek śląski
spaghetti napoli
kotlety serowe
szpinak z makaronem
pierogi ruskie
krokiety z grzybami i kapustą
w cenie 8.50 zł
dodatki
makarony różnego rodzaju
spaghetti
penne
tagiatela
ryż
ziemniaki
kasza gryczana
surówki i sałatki
colesław
z kapusty pekińskiej
mizeria
z kapusty włoskiej i pomidorem
sałatka caprese
sałatka cesarska
w cenie 3 zł/150g
dania regeneracyjne
biała kiełbasa w sosie chrzanowym
kaszanka
bigos stropolsku
fasolka po bretońsku
gulasz węgierski
chińska patelnia
w cenie 6 zł
KANAPKI ŚNIADANIOWE
zawsze stosujemy kanapki z różnego pieczywa oraz muszą być zarówno z wędliną jak z warzywami mięsami peczystymi oraz z pastami jajecznymi i łosośiowymi oraz z seramami zarówno białym i żółtym
w cenie 3,50 zł/szt
kanapki kateringowe są zawsze z kilku rodzajów pieczywa oraz różnymi dodatkami co przedstawiam na zdjęciach
w cenie 3,50 zł/szt.
oprócz tego zawsze jest ciasto w cenie 3,00 za porcje tj.
sernik
makowiec
piernik
szarlotka i.in.
stosujemy często rotacje ciast
nasza firma obsługuje i zapewnia pełną obsługe konferencji spotkań szkoleń imprez intregacyjnych oraz bierze czynny udzial w różnych imrezach organizowanych przez firmy współpracujących znami
Zawsze staramy wykonywać się wszelkie zlecenia z godnie z oczekiwaniami naszego klienta
zawsze jestem do dyspozycji osobiście ewentualnie telefoncznie i e-mailem
pozrawiam i dziękuje za zapoznaniem się ofertą
Andrzej Chodkiewicz
Executiv Chef
Wyślij e-mail
e-mail: Wyślij e-mail