Wczasy z Prawem jazdy 14 dni zakończone egzaminem!Łomża (podlaskie)
Sklep z modelami RCHażlach (śląskie)
Hotel, pensjonat, motel, kwatera, tani nocleg, noclegi pracownicze, spanie,Drawsko Pom (zachodniopomorskie)
caryca napisał:Ja kiedyś próbowałam takich ćwiczeń. Miałam starą kasetę, gdzie był godzinny cykl ćwiczeń. Bardzo dobrze się po nich czułam i muszę przyznać, że na figurę też miały dobry wpływ. Tylko teraz nie mam jak ćwiczyć, bo video już dawno nie działa... A kaseta stoi na półcePolecam przegrać kasetę z vhs na płytę, ja ostatnio tak całą kolekcję pamiątkowych kaset przegrałam
anatolija napisał:Jak dla mnie pilates jest trochę nudny i za spokojny. Callanetics tez. Jakoś nie wierzę, że można zrzucić zbędne kilogramy w taki sposób... Moim zdaniem swoje trzeba wypocić...A próbowałaś kiedyś tych ćwiczeń? To się tylko wydaje, że człowiek się nie poci, a po godzince takich ćwiczeń jest się całym mokrym... Nie mówię już jak następnego dnia czuć wszystkie mięśnie...
caryca napisał:Każdy, kto będzie próbował ćwiczyć (ja dzięki podanemu linkowi znów zaczynamDokładnie i do tego chyba też ważna jest ilość powtórzeń. Chociaż na początku jest nierealne, żeby zrobić tyle ile ona zaleca. Ja przynajmniej wymiękamniech pamięta, że najważniejsza jest precyzja wykonania każdego ćwiczenia! To od tego w głównej mierze zależy czy będą efekty.