Ja spędzam sylwestra w Polsce. Wprawdzie wyjazd za granicę jest również ciekawym pomysłem jednak nie da się zawsze zgrać wszystkich znajomych. Nie wiem czy oni również chcieliby gdzieś wyjechać. A dla mnie sylwester to zabawa właśnie w gronie znajomych.
W 2014 bawilismy się w kantynie portowej:
http://www.kantynaportowa.pl/sylwester-kantynie-portowej/
Myslę,ze jest tam organizowany najlepszy sylwester w Szczecinie.Świetne jedzenie, bardzo fajny zespół. Dla każdego darmowe 0,5 l alkoholu. Już dawno się tak dobrze nie bawiłam jak właśnie tutaj.
bylem w tym roku na jakiej zamknietej imprezie w wynajętym lokalu, bardzo fajna impreza, nie wiem kto sie postarał ale pewnie własciciel restauracji, mielismy pokaz fajerwerków, taki naprawdę profesjonalny z muzyką, z firmą pirotechniczną Click Pyro & Art, ze wszystkimi zabezpieczeniami i standardami, było super
Ja w tym roku Kraków Już sobie upatrzyłam hotel - Elekt Express. Nie wiem w sumie, cxzy beda robic jakis bal, ale i tak pewnie bede chciala isc na rynek
Powiem Wam,że jeśli chcecie zabukowac sobie jakieś fajne miejsce na Sylwestra to wypadałoby juz zacząc szukać bo co najfajniejsze oferty mogą byc już pozajmowane. My ze znajomymi chcielibyśmy w tym roku wynająć sobie jakiś fajny domek w górach. Jeszcze sie nie dogadaliśmy w ile osób jedziemy ale myślę,że pod koniec tygodnia bedzie już wiadomo i się coś wynajmie. W Białce Tatrzańskiej .Fajna miejscowość. Niedrogie noclegi a zimą wyjątkowo przyjemnie jest skorzystać z tamtejszych term bo są tam ogrzewane baseny zewnętrzne. Zobaczcie sobie zdjęcia:
http://www.termabialka.pl/galeria - naprawdę świetne miejsce.
W tym roku sylwester spędzę w Rzeszowie w Hotelu Ferdynand. Liczę na dobrą zabawę i zabawę na wysokim poziomie, bo jednak siec Best Western to dobra i sprawdzona marka
my w tym roku z moją dziewczyną uderzamy do spa Talaria. pierwszy raz spedze sylwestra w takim miejscu i jestem trochę ciekawy jak to wyjdzie. z oferty sylwestrowej na stronie wnioskuję, że bedzie przyjemnie, zwłaszcza w strefie spa&wellness na drugi dzień po balu sylwestrowym
Warszawa ma wiele ciekawych miejsc na spędzenie Sylwestra! Ja ostatnio znalazłam coś takiego jak oferuje ten pokój niespodzianek EscapeRoomBank.pl. Takie 60 minut dobrych emocji i wrażeń jest tam na pewno gwarantowane!
Mi udało się ze znajomymi załatwić sobie nocleg w górach na 4 dni i już nie mogę się doczekać. Sylwester w górach to jest to! Będzie fajna zabawa. Jakby ktoś chciał udać się też w góry to warto sprawdzić, czy jest coś jeszcze dostępne z pokoi, apartamentów, domków. Może akurat się uda. Aby sprawdzić ofertę -