Mi się podobają książki Katarzyny Bonda, mają w sobie to coś co mnie wciąga na ładnych parę godzin. Dzisiaj w matrasie, zamówiłam już jej piatą książkę, która trafi do mojej nie małej kolekcji.
Też uwielbiam twórczość Katarzyny Bondy. Ale ostatnio urzekła mnie też literatura fantastyczna, science fiction. Bardzo spodobała mi się ta pozycja http://www.taniaksiazka.pl/ksiazka/marsjanin-andy-weir. Nie przepadam natomiast za powieściami historycznymi.
Skończyłem ostatnio książkę dot. rozwoju osobistego Amy Studdy pt. "Wstań! Skuteczny sposób by zyskać pewność siebie i stawić czoło wyzwaniom" polecam, książkę można kupić za 29zł w księgarni internetowej mabit-ksiazki.pl Teraz poszukuję jakiejś książki z gatunku horrorów/thrillerów, na oku mam książkę Beara Gryllsa "Płonące anioły" , jest też dostępna w księgarni mabit-ksiazki
Ja staram się nadrabiać klasykę literatury polskiej ale i zagranicznej. Staram się być na bieżąco z nowinkami. Ze współczesnych pisarzy to na pewno polecam Filipa Springera, Remigiusza Mroza, Kasię Bondę.
Ja czytam wszystko co wpadnie mi w ręce, ostatnio na fanpage prowadzonym przez portal dla niepełnosprawnych Rampa natknęłam się na post, w którym polecano książkę "Świat na żółto. 23 małe odkrycia, które uratowały mi życie" Albert Espinosy i powiem Wam że jak wpadła w moje ręce to przeczytałam ją jednym tchem