Agencja Ochrony Osób i Mienia Ochrona Imprez Masowych ASTREAWarszawa, Pruszków, Sochaczew, Łódź (mazowieckie)
Prowadzenie księgi przychodów i rozchodówWarszawa (mazowieckie)
Tłumaczenia prawnicze angielski, rosyjski WarszawaWarszawa - Centrum (mazowieckie)
Kapusta_kiszona napisał:Czy uważacie, że porady prawne online są skuteczne? Czy taka forma doradztwa prawnego jest profesjonalna?Pewnie zależy wszystko od tego, kto tych porad udziela. Jeżeli wiesz, że współpracujesz z dobrą, dużą kancelarią, taką jak to dlaczego nie? Taka pomoc na pewno będzie odbywać się szybciej i wygodniej, jest też tańsza. Ale jeżeli chcesz się opierać tylko i wyłącznie na poradach znalezionych na różnego typu portalach prawniczych, których nie wiadomo, kto udziela, to już może być gorzej...
pattbrzez napisał:Mam ostatnio trochę problemów w pracy, szef nie wywiązuje się z obietnic. Nie wiem czy powinnam zwrócić się o pomoc prawną ( która na pewno sporo kosztuje, a mnie najzwyczajniej na nią nie stać) czy może wystarczy napisać jakieś oficjalne pismo? Generalnie chodzi o to, że szef nie wypłaca mi od dwóch miesięcy pensji, a obiecuje codziennie, że już wyszedł przelew.To raczej pójdź do PIP-u, tam uzyskasz poradę i w razie czego złożysz donosik na szefa.