Pogotowie kanalizacyjne'kingkan' jesteśmy skuteczni w te klockWarszawa, Wolomi, Kobyłka, Marki, Radzymin, Wyszków, (mazowieckie)
Złota 7 lokal 28 - WIRTUALNE BIURO Warszawa za 59 złWarszawa (mazowieckie)
Pranie Tapicerki Meblowej Kanapy Krzesła Pranie Dywanów WykładzinyPłock (mazowieckie)
Odmowa wizy do USA. Ponowne aplikowanie. Odmowa autoryzacji ESTA.Białystok (podlaskie)
Nadruki firmoweCała Polska
Szkolenie cyfrowa książka obiektu budowlanegoGliwice (śląskie)
Szkolenia BHPKatowice (śląskie)
hanka100 napisał:Orientujecie się ile mniej więcej kosztuje taka reklama u mistrzów szeptów? Jak długo są na rynku? Może znacie jakieś przykłady ich pracy? Też potrzebuję reklamy dla własnej działalności, ale nie myślałam w ogóle o internecie. Jednak może to jest faktycznie dobry pomysł.Miałam okazję kiedyś zapoznać się bliżej z tego typu usługą, koszt takiej reklamy przeważnie zależy od wielkości zlecenia.
nadia1500 napisał:No bo takie są fakty, jeśli nie ma się doświadczenia i próbuje się reklamować na własną rękę zbyt nachalnie, można tylko zepsuć sobie reklamę.Ja nie, ale moja siostra tak. Są mega skuteczni, naprawdę najlepsi fachowcy. Zainteresowanie jej salonem kosmetycznym wzrosło o 200% po skorzystaniu z ich usług, Wydaje mi się, że to najlepsza z możliwych metod zareklamowania swojej firmy. Nie są to pieniądze wyrzucone w błoto, jak nie raz zdarza się w przypadku ulotek czy stron internetowych robionych przez studentów...
klaudia_x - korzystałaś z usług tej firmy, którą podałaś? nigdy o niej nie słyszałam i jestem ciekawa czy są skuteczni i wiarygodni, za niedługo znów będę potrzebowała reklamy a chciałam spróbować tym razem u kogoś nowego, a nuż będą lepsze efekty