Pozycjonowanie stron internetowych, ecommerce, copywriting, optymalizacjaCała Polska
Złota 7 lokal 28 - WIRTUALNE BIURO Warszawa za 59 złWarszawa (mazowieckie)
Zakładanie ogrodów Wawer, Józefów, Wiązowna, Halinów, Dębe WielkieWiązowna, Halinów, Wawer, Józefów, Warszawa (mazowieckie)
Pranie Tapicerki Meblowej Kanapy Krzesła Pranie Dywanów WykładzinyPłock (mazowieckie)
Mycie posadzek Gdańsk , Sopot , GdyniaGdańsk (pomorskie)
Nadruki firmoweCała Polska
Szkolenie cyfrowa książka obiektu budowlanegoGliwice (śląskie)
lunatyczka napisał:W jaki sposób i gdzie mozna reklamować firme świadczącą usługi fotograficzne i filmowanie na weselach, slubach? Znajomy zastanawia się nad taka firmą ale konkurencja jest spora więc reklama to podstawa. Czy portale społecznościowe to dobry pomysł?Aktywność w mediach społecznościowych to podstawa, warto być obecnym na facebooku, instagramie, snapchacie, pintereście. To dobrym sposób, aby zaprezentować swoje usługi. Według mnie najlepiej zainwestować w reklamę na portalach ślubnych i forach internetowych. Niekiedy dobrym rozwiązaniem może okazać się również marketing mobilny, warto spróbować, tym bardziej, że platformę serwersms.pl można przetestować za darmo. Oczywiście podstawa to strona internetowa, najlepiej responsywna i pozycjonowana.
kajman30 napisał:Cześć mam podobne pytanie. Jestem na etapie promowania mojej firmy, zamówiłem już plakaty, ulotki i bilboardy. Myślę jeszcze nad jakimiś gadżetami reklamowymi, które mógłbym podarować stałym klientom a także przyciągnąć nowych. Co możecie mi polecić? Co sądzicie o pozycjonowaniu?Dzięki wysokiej pozycji w wynikach wyszukiwania Google, można skutecznie zwiększyć ruch na stronie oraz co się z tym wiąże sprzedaż. Tak, więc pozycjonowanie wydaje się kluczowe.