Favore.plForumFirma, biuro, reklama

Jakie oprogramowanie dla średniego przedsiębiorstwa?, strona 2

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jakie oprogramowanie dla średniego przedsiębiorstwa?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Firma, biuro, reklama  1 2 z 2
  • 2 paź 2013, 20:38
    A moze zamiast samemu prowadzic ksiegowosc - warto zatrudnic jakas e-ksiegowa? Ktora za pare stowek, albo i mniej miesiecznie, bedzie nam calosc prowadzic?przebiegły Ja tak wlasnie robie. Jest masa ogloszen tego typu w necie.
  • jacooln 8 paź 2013, 10:16     (ostatnio zmieniony przez autora 15 paź 2013, 14:09, w całości zmieniany 1 raz)
    tez tak mysle, lepiej zatrudnic ksiegowa, w srednim przedsiebiorstwie nie beda to jakies kolosalne koszty przymrużenie oka
  • basiaa_123 22 paź 2014, 10:47
    fajnei się działa w systemie BizIn. Polecam
  • Unit 15 wrz 2015, 15:31
    To dla porównania wejdź jeszcze na stronę http://www.connecto.pl oni się zajmują wdrażaniem takiego oprogramowania chyba 10 lat. Poza tym są partnerem firmy Comarch, więc mają o tym pojęcie. Najlepiej do nich przedzwoń i umów się na spotkanie, bo tak przez internet to ciężko coś ustalić.
  • paulinkaaa2 19 lis 2015, 6:17
    W takiej firmie najlepiej sprawdzą się chyba te - [url=http://www.lefthand.pl/pl/subsites/lefthand_fk]programy finansowo księgowe[/url]. To duża oszczędność, bo nie trzeba już zatrudniać księgowej. Także warto się zastanowić.
  • mikola 1 gru 2015, 15:05
    Zajrzyjcie sobie na stronę firmy SalesCompanion - http://salescompanion.pl - firma oferuje nowoczesne metody zarządzania i motywowania, dostosowują rozwiązania pod indywidualne potrzeby klienta. Mają spore doświadczenie w branży.
  • aserehe 13 maj 2016, 14:09
    Warto też zainwestować w komórki dla pracowników. Szczególnie tych zajmujących się obsługą klienta. Nie muszą to być jakieś super drogie modele, myślę że taki Telefunken Echo z dostępem do internetu powinien wystarczyć uśmiech
  • Meggi85 14 maj 2016, 8:31
    Jest ogrom wewnętrznych oprogramowań z mozliwością kontrolowania pracy pracowników, ale jeśli o programy do księgowości chodzi to przy średnim przedsiębiorstwie wcale nie łatwo księgowość poprowadzić samodzielnie. Zamiast tracic pieniądze na pracownika księgowości, który u nas mógłby to poprowadzić lepiej wziąć zewnętrzną firmę. Pisałam już chyba o TaxCare. Oni prowadzą księgowość zdalnie i nie trzeba się wtedy przejmować tym. Płaci się miesięczny abonament i można się zająć rozwijaniem firmy, a nie martwieniem się księgowością.
  • russo 26 maj 2016, 10:39
    Meggi85 zgodzę się z Tobą. Sam oddałem prowadzenie księgowości Tax Care w zeszłym roku. Co do ceny to przy mojej działalności płacę tylko 150zł miesięcznie za obsługę księgową. W abonamencie mam tez dostęp do programu księgowego.