Pozycjonowanie stron internetowych, ecommerce, copywriting, optymalizacjaCała Polska
Zakładanie ogrodów Wawer, Józefów, Wiązowna, Halinów, Dębe WielkieWiązowna, Halinów, Wawer, Józefów, Warszawa (mazowieckie)
Złota 7 lokal 28 - WIRTUALNE BIURO Warszawa za 59 złWarszawa (mazowieckie)
Pranie Tapicerki Meblowej Kanapy Krzesła Pranie Dywanów WykładzinyPłock (mazowieckie)
Nadruki firmoweCała Polska
Obsługa księgowa firmNowy Sącz (małopolskie)
Szkolenie cyfrowa książka obiektu budowlanegoGliwice (śląskie)
Korra napisał:Cześć wszystkimMyślę, że jak najbardziej warto się nad tym zastanowićJa ostatnio trafiłem na vaporti.pl i zastanawiam się właśnie czy byłaby to dobra opcja na franczyzę
Wydaje się to dość przyszłościowe i póki co nietypowe, bo jeszcze nawet nie słyszałem o możliwości picia shotów w formie pary, a z opisu zapowiada się co najmniej intrygująco
Co o tym myślicie?
kamilmazur napisał:Ja też jestem tego zdania. Szczególnie, jeśli jeszcze jest nisza w danym mieścieKorra napisał:Cześć wszystkimMyślę, że jak najbardziej warto się nad tym zastanowićJa ostatnio trafiłem na vaporti.pl i zastanawiam się właśnie czy byłaby to dobra opcja na franczyzę
Wydaje się to dość przyszłościowe i póki co nietypowe, bo jeszcze nawet nie słyszałem o możliwości picia shotów w formie pary, a z opisu zapowiada się co najmniej intrygująco
Co o tym myślicie?
UllKa napisał:Jak się nie ma doświadczenia to najlepiej zainwestować we franczyzę. Na przykład na otwarcie multiagencji ubezpieczeniowej pod logo cuk wystarczy 15 tysięcy i właściwie wszystkiego uczą od podstaw.Jak na franczyzę to nie jest duży koszt.Niezły pomysł mim zdaniem.Muszę doczytać.