Favore.plForumFirma, biuro, reklama

Wirtualny spacer

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Wirtualny spacer

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Firma, biuro, reklama 1 2 z 2  
  • michalrecd 17 maj 2012, 8:24
    Ostatnio znajoma pytala mnie sie co sadze o wirtualnych spacerach.. powiem ze nigdy nie spotkalem sie z czyms takimi, a wy?
  • Antoni1 18 maj 2012, 9:21
    Ja się spotkałem i bardzo mi się podobało. Siedzisz przed kompem i czujesz się jakbyś był w całkiem innym miejscu. Jak dla mnie to bardzo fajny sposób na promocje i zaistnienie w sieci uśmiech
  • mkrawczykowski 22 maj 2012, 19:14
    Jakiś czas temu robiłem stronę www dla hotelu i właścicielka powiedziała, że w ich branży większość ekskluzywnych (no, przynajmniej w miarę ekskluzywnych) hoteli ma coś takiego. Zobaczcie przykład panoramy 360 (nie moja strona, pierwsza z brzegu w Google, ja jestem Michał, nie Radosław język ).

Podobno klienci hoteli i innych obiektów, które mają dobrze wyglądać bardzo sobie cenią takie panoramy. Czasami lepiej zainwestować w panoramę na stronie niż w (często)bezmyślne wyświetlanie reklam graficznych w internecie - taka jest moja opinia.
  • marek100 23 maj 2012, 8:30
    to ciekawa rzecz i łatwa do wykonania nawet we własnym zakresie.
  • mkrawczykowski 23 maj 2012, 16:03
    Dokładnie tak, tylko trzeba poszukać i mieć jakieś ogólne pojęcie o działaniu na komputerze. Ja programu szukałem może kilka minut (kluczowa okazała się informacja że takie wirtualne spacery nazywane są panoramami 360*). Wpisać w Google "panorama software" - już uśmiech

Tak często jest w e-marketingu. Trzeba tylko mieć nieco czasu na poszukanie.
  • glucholazy-foto 6 sie 2012, 21:21
    No tak niby każdy może robić panoramy sferyczne, ale nie każdy robi je dobrze - wystarczy się przyjrzeć i zobaczyć łączenia na dole każdej panoramy, czy np. fotograf nie wrzucił tam swoje logo, bo nie chciało mu się babrać w Photoshopie.
  • rudapaskuda 4 paź 2012, 12:23
    To jest fajna rzecz, ostatnio weszłam na stronę hotelu, na którym umieścili coś takiego i tak się zakręciłam, że przez kilka minut oglądałam sufity, bo nie mogłam jakoś wrócić do pionu wielki uśmiech
  • Marta30S 29 sty 2013, 17:25
    rudapaskuda napisał:To jest fajna rzecz, ostatnio weszłam na stronę hotelu, na którym umieścili coś takiego i tak się zakręciłam, że przez kilka minut oglądałam sufity, bo nie mogłam jakoś wrócić do pionu wielki uśmiech
    ihihih kwestia wprawy w nawigacji i da się połapaćuśmiech Ja sobie oglądałam dzisiaj na wirtualny spacer po jednej wystawie na Akademii Sztuk Pięknych - super sprawa, wyjątkowo dobrze to wyglądało.
  • jurikis 30 sty 2013, 9:17
    Ja pierwsze słyszę o takim wirtualnym spacerze język Na czym to dokładnie polega ?

• mietekFOG 10 lut 2013, 22:05
    Na czym to polega - najlepiej przekonaj się osobiścieuśmiech
    Tu masz link, do kilku ciekawych spacerów: na pewno wybierzesz coś dla siebie. Udanej przechadzkiuśmiech
1 2 z 2  
Firma, biuro, reklama - dyskusje na forum