Favore.plForumKomputery, Internet, telefony

Neo 24 Polecam

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Neo 24 Polecam

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Nowy80 30 lip 2014, 11:34
    Witam chciałbym poradzić Wszystkim właśnie Neo 24,robie tam zakupy dosyć często i wszystko jest ok przymrużenie oka
    Coraz nowsze usługi wprowadzają tak jak np neoexpress
    Czyli dostawa w ten sam dzień przymrużenie oka
    Czyli zero oczekiwania i odliczania dni,jak to było kiedyś przymrużenie oka
  • janek30 30 lip 2014, 11:46
    Ta nowa usługa w neo24.pl to super pomysł,sam już w ubiegłym tygodniu z niej skorzystałem ,wnieśli mi sprzęt do mieszkania ,zabrali starą lodówkę i to tylko za 39zł .a teraz czytam ze usługa jeszcze tańsza bo jedynie 19 zł. uśmiech
  • rmk57 30 lip 2014, 12:01
    Nie jestem pewny czy "0", ale i tak brzmi to zachęcająco i oby tylko firma się nie "wywróciła"
  • rmk57 30 lip 2014, 12:21
    autor napisał:
    janek30 napisał:Ta nowa usługa w neo24.pl to super pomysł,sam już w ubiegłym tygodniu z niej skorzystałem ,wnieśli mi sprzęt do mieszkania ,zabrali starą lodówkę i to tylko za 39zł .a teraz czytam ze usługa jeszcze tańsza bo jedynie 19 zł. uśmiech
    Faktycznie, wniesienie za 19,00 zł jest atrakcyjne, ale... Ciekawe jak będzie w okresie świątecznym kiedy zakupów, a co za tym idzie dostaw, będzie znacznie więcej ?
  • june45 30 lip 2014, 12:47
    Mam nadzieję, że ta cena utrzyma się na dłużej.
  • rmk57 14 sie 2014, 7:41
    Nawet jeśli się nie utrzyma, to i tak warto się pokusić o zakupy w tym sklepie
  • Michal8 19 sie 2014, 9:31
    No tak warto warto
    Sklep jest ok i ta nowa usługa Neoexpress jest fajowa przymrużenie oka
  • Nowy80 20 sie 2014, 9:43
    No tak fajna
    towar dostajemy bardzo szybko,nie czekamy jak kiedyś 2 lub 3 dni na kuriera przymrużenie oka
  • dek-ster 8 wrz 2014, 10:27
    Również polecam neo24.pl bo to fajny sklep. Moje dziecko zachorowało na posiadanie kotka, wiecie jak to jest..... W tym sklepie kupiłem wszystkie akcesoria niezbędne dla futrzaka uśmiech
  • Nowy80 9 wrz 2014, 8:48     (ostatnio zmieniony przez autora 9 wrz 2014, 8:49, w całości zmieniany 1 raz)
    No tak am też znajdziesz wiele rzeczy nawet dla pupili uśmiech
    Ostatnio też właśnie patrzyłem z ciekawości przymrużenie oka
    Bo jak na razie Moja kotka ma wszystko co trzeba,ale spoko są większe zakupy np 5 KG karma lub 2,5 i wtedy skorzystać z usługi Neoexpress i dostać to tego samego dnia przymrużenie oka
1 2 z 2  
Komputery, Internet, telefony - dyskusje na forum