Favore.plForumKomputery, Internet, telefony

Telewizja przez internet

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Telewizja przez internet

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • anetka21 13 sie 2010, 9:56
    Czy istnieje jakiś łatwy sposób na oglądanie telewizji przez internet. Za programy które znalazłam w sieci trzeba albo płacić, albo nie oferują ciekawych stacji. Czy ktoś ma doświadczenie w oglądaniu TV przez neta? Czy możecie polecić mi jakieś sensowne programy?
  • just_jack 13 sie 2010, 10:25
    Moim zdaniem programy telewizyjne znacznie lepiej ogląda się na normalnym telewizorze wielki uśmiech
  • batka 13 sie 2010, 14:26
    Polecam stronkę tv-klub.net. Można tam znaleźć całkiem sporo programów telewizyjnych. Jedną z głównych zalet stronki jest to, że aby rozpocząć oglądanie nie trzeba ściągać, ani instalować żadnego programu !
  • domik 13 sie 2010, 17:03
    Nie wiem czy wcześniej udało ci się znaleźć tą stronkę - megawypas.pl. Mi serwis ten bardzo przypadł do gustu. Jeśli masz zainstalowanego Windows Media Playera, to możesz tam oglądać polskie i zagraniczne programy bez żadnych ograniczeń.
  • anetka21 13 sie 2010, 19:56
    Jakość obrazu na tych stonkach pozostawia wiele do życzenia. Czy istnieją jakiekolwiek serwisy, na których można coś zobaczyć skrzywienie
  • PatronX 27 paź 2010, 11:06
    just_jack napisał:Moim zdaniem programy telewizyjne znacznie lepiej ogląda się na normalnym telewizorze wielki uśmiech
    Wystarczy jeden kabelek i można telewizje internetową na zwykłym telewizorze oglądać.
  • Holo_gram 27 paź 2010, 14:10
    Możesz sobie zainstalować program ipla i ogladać za darmow wiele ciekawych programów.
    Niestety niektóre są płatne i dopiero opłacenie abonamentu umożliwi ogladanie.
    Więcej na stronie ipla.pl
Komputery, Internet, telefony - dyskusje na forum