Cześć ! Już od dłuższego czasu mam wrażenie, że spędzam przed komputerem coraz więcej czasu. Przed pracą, w pracy, po pracy . Jestem ciekaw, czy wy też macie poczucie, że stajecie się uzależnieni od komputera oraz internetu ? Ile czasu spędzacie siedząc przy waszych komputerach ?
Powiem wam, że ja chyba też już trochę się uzależniłem. Co prawda w pracy nie spędzam zbyt wiele czasu przed komputerem, ale zaraz po to nie mogę się od niego odkleić, można powiedzieć że nie odchodzę od niego aż do wczesnych godzin rannych. Moja żona ma już tego dosyć Od jakiegoś czasu nawet telewizja poszła w odstawkę.
Wszystkie rachunki płacę poprzez bankowość internetową, zakupy coraz częściej też wykonuje przez internet. Za pośrednictwem portali społecznościowych utrzymuję kontakt ze znajomymi. Ja ogólnie spędzam strasznie dużo czasu przed komputerem. Nie powiem o sobie, że jestem uzależniony od internetu. Korzystam z internetu i komputera, ponieważ dzięki nim mogę załatwić dużo więcej spraw.
Rodzina i znajomi ciągle powtarzają że jestem już uzależniony. Ale ja potrafię się kontrolować !!! To, że spędzam większość czasu w sieci nie znaczy wcale, że jestem uzależniony. Gdybym chciał to mógłbym w każdym momencie wstać od komputera i pójść na spacer, ale mi się nie chce
Chłopcy wam wszystkim trzeba twardej kobiecej ręki !!! Ja bym się za was zabrała - siłownia, basen, zakupy w Ikei . W weekendy nie mielibyście czasu, żeby pomyśleć o komputerze.
Ja należę do grona osób, które były uzależnione od internetu. Świat wirtualny był dla mnie sprawą najwyższej wagi. Wszystko zmieniło się w momencie, gdy poznałam Mateuszka. Od 2 lat to on jest najważniejszy
Devil jeżeli tak bardzo kochasz swój samochód, to czemu tracisz czas na forum dyskusyjnym. Prawda jest taka, że też jesteś uzależniony od internetu !!!