Favore.plForumKomputery, Internet, telefony

Zamienniki czy się opłacają?

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Zamienniki czy się opłacają?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Komputery, Internet, telefony 1 2 3 4 z 4  
  • zataraa2 20 paź 2012, 9:33
    Witam, do tej pory nie korzystałam z zamienników tuszy do drukatek, czy może mi ktoś powiedziec czy opłaca się je kupować?Czy są tak samo wydajne jak oryginały?
  • bulewar 20 paź 2012, 16:13
    Nie są tak wydajne, poza tym jakość zamienników pozostawia wiele do życzenia.

• zataraa2 23 paź 2012, 13:41
    bulewar napisał:Nie są tak wydajne, poza tym jakość zamienników pozostawia wiele do życzenia.
    serio? a jakich uzywales? bo ja słyszałam pozytywne opinie i teraz nie wiem co sadzic
  • pajper255 24 paź 2012, 13:42     (ostatnio zmieniony przez autora 30 lip 2013, 12:42, w całości zmieniany 1 raz)
    Ja używam zamienników, ponieważ są tańsze i do drukowania samego tekstu się świetnie nadają.

• bzyk27 31 paź 2012, 12:18
    Używam zamienników od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolony co do jakości druku. Skoro jakość jest identyczna co do oryginalnych tuszy, a zamienniki o wiele tańsze to po co przepłacać?
  • brzeszczot 5 lis 2012, 9:15
    Ja też korzystam z zamienników, oszczędza się nawet do 50% ceny, a jakość i wydajność jest absolutnie porównywalna.
  • di_abeu0 5 lis 2012, 16:02
    Zgodzę się ze zwolennikami tego rozwiązania. Jeśli nie ma się konkretnych powodów do używania oryginałów, moim zdaniem lepiej korzystać z zamienników.
  • bzyk27 7 lis 2012, 15:38
    A czy orientujecie się może w kwestii gwarancji. Czy producenci zamienników udzielają gwarancji?
  • zataraa2 27 lis 2012, 9:53
    dzięki za odpowiedzi, a sami korzystacie? Bo się zastanawiam jak jest z jakością wydruku? Zamienniki są tańsze to fakt ale czy tak samo wydajne?
  • zataraa2 28 lis 2012, 10:23
    a możesz mi powiedzieć jakiej firmy używałeś? bo trochę tych firm jest na rynku
1 2 3 4 z 4  
Komputery, Internet, telefony - dyskusje na forum
Następna: Serwery WIndows