Favore.plForumO rozrywce, imprezach i sztuce

Czy to dobry pomysł na prezent : ?

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Czy to dobry pomysł na prezent : ?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • sonique321 8 lut 2013, 14:20
    Jasne, że dobry! W sam raz na Walentynkiwielki uśmiech
  • hasanna 8 lut 2013, 15:08     (ostatnio zmieniony przez autora 8 lut 2013, 15:09, w całości zmieniany 1 raz)
    ja nie odważyłabym się na taki prezent, ale z moim facetem znamy się dopiero miesiąc język oczywiście zakładam, że spędzimy ze sobą Walentynki, dlatego zamówiłam mu już dwa tygodnie temu taki portfel z wyprzedaży ale na taki album to dla Nas troszkę za wcześnie, pewnie pomyślałby sobie o mnie, że jestem panną lekkich obyczajów, nie chcę teraz wyjść na zbyt pruderyjną, ale trzeba dbać od początku o swój wizerunek język w związku język
  • karolkao89 11 lut 2013, 12:49
    jak się ma długi staż i nie posiada się tego w domowej kolekcji to jak najbardziej uśmiech
  • pistacja 11 lut 2013, 12:54     (ostatnio zmieniony przez autora 11 lut 2013, 12:55, w całości zmieniany 1 raz)
    Myślę, że jeżeli oboje potraktujecie taki album z lekkim przymrużeniem oka, to jak najbardziej uśmiech
  • 13 lut 2013, 16:00
    No jasne, rozumiemuśmiech ale jesteśmy ze sobą prawie 3 lata i to jest oczywiste dla nas i naturalne uśmiech Na pewno ucieszy się z takiego prezentu uśmiech ja już dawno zamówiłam ale teraz znalazłam jeszcze lepszą cenę i do tego gratisowy pendriveuśmiech ja juz nie skorzystam ale wy mozecieuśmiech
  • elpigi 19 lut 2013, 10:02
    Myślę, że coś takiego można śmiało też dać na inne uroczystości. Nie tylko na walentynki uśmiech

• faworytowy 26 lut 2013, 10:02
    Skoro jest się przekonanym, że prezent jaki mamy zamiar podarować sprawi obdarowanemu radość, to czemu nie?. Znając bliską nam osobę, wiemy z czego może ewentualnie być zadowolona.
  • hanka100 10 gru 2013, 21:59
    Moim zdaniem to jest świetny pomysł na prezent, zwłaszcza dla par. Często zapominamy o emocjach i warto o nie dbać, a album 101 pozycji może sprzyjać romantycznej atmosferze uśmiech Aktualnie jest na niego promocja http://www.citeam.pl/oferta/,,101-pozycji-seksualnych
  • emgielka 11 gru 2013, 9:30
    Faktycznie bardzo fajny pomysł. Mogę jeszcze podesłać Ci http://www.electrogsm.pl/product/Podsluch-GSM-na-karte-SIM-Zasieg-Caly-Swiat/?id=102
  • Dunling 13 gru 2013, 9:39
    Też podpisuję się pod tezą, że to świetny prezent. Utrwalenie wspólnych wspomnień zawsze będzie dobrym pomysłem

------------------------------------------------------------------------------
    [url=http://www.portal-ubezpieczenia.pl/]portal-ubezpieczenia.pl[/url]
1 2 z 2  
O rozrywce, imprezach i sztuce - dyskusje na forum