Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Jakie nutridrinki?

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jakie nutridrinki?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: O urodzie, zdrowiu i modzie 1 2 3 z 3  
  • karmelcia 14 wrz 2022, 17:45
    Jakie polecacie nutridrinki dla starszej osoby? Gdzie stacjonarnie największy wybór i dobre ceny?
  • marg_1 19 wrz 2022, 12:28
    Ja zawsze kupuję z doz, mają najlepsze ceny za dobrej jakości nutridrinki. Wybór też jest spory, więc warto poradzić się na miejscu.
  • karmelcia 21 wrz 2022, 16:14
    dzięki za podpowiedź, byłam w DOZ i nutridrinki zakupione, pani farmaceutka mi pomogła dobrać odpowiednie produkty
  • jankowa 29 gru 2022, 21:51
    W DOZ zawsze pomogą, ale naprawdę mają spory wybór tych nutridrinków i to w dobrych cenach.
  • Marynka 29 sty 2023, 20:49
    A jakieś konkretne nutridrinki polecacie? Opiekuję się straszą babcią więc może coś bym kupiła na spróbowanie.
  • marg_1 30 sty 2023, 13:51
    Marynka napisał:A jakieś konkretne nutridrinki polecacie? Opiekuję się straszą babcią więc może coś bym kupiła na spróbowanie.
    Ja kupuję Fresubin, ale dobiorą Ci na miejscu jakiś odpowiedni, w zależności od potrzeb.
  • Aniczka88 31 sty 2023, 17:56
    Może spróbuj Fresubin Energy, można kupić w DOZ, ja właśnie tam kupowałam.
  • Marynka 21 lut 2023, 19:08
    Dzięki, pójdę do DOZ i zapytam o te nutrdrinki.
  • Uncia 25 lut 2023, 18:43
    Warto pytać na miejscu już w aptece DOZ bo co schorzenie to warto dobrać odpowiedni rodzaj żeby zadziałał jak najlepiej.
  • jankowa 27 lut 2023, 22:27
    My ostatnio kupiliśmy w DOZie dla dziadka Diben bardzo fajne nutridrinki przy cukrzycy,
1 2 3 z 3  
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum
Następna: Szukam pracy