Ja mam ten wosk i jestem mega zadowolona! Wcześniej miałam z oriflame taki jakby tusz do brwi, ale ten jest bez porównania lepszy! Taki mięciutki i pięknie błyszczy. A poza tym róż i cienie mają super!
Słuchajcie jeśli chodzi o trwałość cieni to ważne jest żeby przed nałożeniem cieni "zmatowić" powieki pudrem To przedłuża ich trwałość. Można też użyć bazy pod makijaż, ale spróbujcie z pudrem, ja tak robie i cienie się zawsze super trzymają
A ja powiem szczerze, nie byłam zadowolona własciwie z żdanego ich kosmetykuw. Niby robią się na MACa, ale bez porównania jakość nie ta sama. Jak dla mnie trąci troszke podrókami
Paletki z cieniami do powiek Inglota są świetne. Lakiery do paznokci też, bardzo poprawiła się ich jakość! Aż się chce kupować, wiedząc, że takie mamy dobre polskie marki
A mnie kusi żeby kupić sobie kosmetyk z innej polskiej firmy, widziałam w centrum handlowym stoisko Vipery! Pamięta ktoś taką firmę? To były moje pierwsze kosmetyki hihi podbierane mamie Ciekawa jestem czy są dobre, ile maja wspólnego z tym co oferowały kiedyś...