Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Ładna opalenizna

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Ładna opalenizna

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: O urodzie, zdrowiu i modzie 1 2 3 z 3  
  • Ecia 29 mar 2017, 18:33
    Jakie macie sposoby na ładną opaleniznę ?
    Słońce, solarium a może samoopalacz?
  • czarnaJagoda 29 mar 2017, 23:51
    Do solarium nigdy nie chodziłam, słońce spieka mnie na raka. Próbowałam już chyba wszystkiego, niestety nic nie pomaga. Zostały mi samoopalacze, na szczęście są lepsze niż kilkanaście lat temu i nie muszę się martwić pomarańczowym kolorem. wielki uśmiech
  • 30 mar 2017, 16:51
    Pianka brązująca z Bielendy najlepsza.
  • lolanda 19 kwi 2017, 23:23
    Ja nigdy nie przepadałam za solarium. raczej słońce, ale z umiarem i z filtrem koniecznie
  • czarnaJagoda 27 kwi 2017, 12:15
    Póki co słońcem cieszyć się nie możemy, pogoda nie rozpieszcza. Co do samoopalaczy, to ja kupuję z st.moriz, są różne, nawet rajstopy w sprayu.
  • Ecia 9 maj 2017, 21:51
    Za Bielendą nie przepadam, a więc nie skorzystam.
    A co z st.moriz używasz?
  • jarzebina 15 maj 2017, 13:20
    Rajstopy mają świetne, wszystkie inne brudziły mi ubrania, a te się dobrze trzymają uśmiech
    Poza tym mam też ich rękawice do nakładania i samoopalacz w piance, zro smug i ładny odcień opalenizny.
  • elfka 24 maj 2017, 16:53
    czy próbował ktoś z Was opalania natryskowego? Kusi mnie żeby spróbować
  • MartynKa79 30 maj 2017, 9:21
    Pomijając wysoki koszt, oglądałam ostatnio program w tv i bardzo odradzali, jako niezdrowe. Jeżeli mam wybierać to wolę sprawdzone stmoriz, które też zapewniają fajny efekt. uśmiech
  • Kanita 30 maj 2017, 21:40
    Też używam samoopalacza z St. moriz. Nakładacie go rękawicą? U mnie świetnie zdaje egzamin, naturalny odcień opalenizny i zero smug.
1 2 3 z 3  
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum
Poprzednia: wątroba, a leki