Właśnie przeglądam w sieci ciuszki na lato. Szykuje się wyjazd pod namioty, nad wodę. Może by tak kupić sobie takie oto krótkie spodenki -bermudy damskie? Jak dotąd nosiłam r aczej dłuższe spodnie, za kolana, ale chyba czas to zmienić... Co o tym sądzicie?
na wakacje i słońce jak znalazł. Tylko te ceny za pół spodni jakieś wygórowane są, a to podobno jakaś wyprzedaż. 100 zł za szorty to lekkie przegięcie.
Jeżeli chcesz jakieś spodenki pod namiot, te będą idealne: Są na pewno wygodne, a przy okazji bardzo tanie. A nie ukrywajmy, że na takie wypady nie ma sensu kupować bardzo drogich ciuchów.
Pod namioty nad wodę najlepiej zaopatrz się w jakieś dresowe spodnie. Nocą szorty mogą nie wystarczyć. Na dzień te które pokazałaś są bardzo odpowiednie.
Ja bardzo często chodzę w krótkich spodenkach i uważam, że są one bardzo wygodne. Poza tym teraz można je fajnie dopasować do innych ciuszków i butów. Najbardziej jednak lubię spodenki jeansowe, ponieważ w takich czuje się najbardziej komfortowo.
Faktycznie na tego typu wypady przydają się długie, dresowe spodnie. Ogólnie jeżeli planujesz taki wyjazd to dobrze jest odwiedzić sklep tanisport.pl, znajdziesz tam sporo przydatnych rzeczy na takie wyjazdy.
Ja uwielbiam nosić tshirty latem zawsze mi jest gorąco a taka koszulka jest idealna, do tego z jakaś fajną grafiką w sam raz. Zwykle takie koszulki kupuję na http://www.embros.pl/TSHIRTY-c81.html , oryginalne wzory do tego grafika trzyma się bardzo dobrze nie odrywa się po praniu