Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Okulary

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: O urodzie, zdrowiu i modzie 1 2 z 2  
  • kika75 6 paź 2011, 14:11

dyrberg-kern na bardzo fajne sportowe lub bardziej eleganckie okulary ja z tej firmy mam juz dwie pary,ale pytanie moje jest takie na co wy zwracacie uwagę kupując okulary cena ,jakośc,marka a może moda,???????

• hekate 24 paź 2011, 23:27
    No dla mnie jednak dosyć ważne jest, żeby dobrze w nich wyglądać, co nie jest zbyt łatwe, ponieważ mało które okulary mi pasują. Kolejnym aspektem jest cena. Okulary dosyć krótko u mnie są w stanie przetrwać, także wolę nie kupować zbyt drogich, ponieważ i tak na pewno niedługo je gdzieś zostawię lub po prostu zgubię.
  • Aquarella 25 paź 2011, 14:18
    Zgadzam się z Hekate, bo ze mną jest podobnie. Nie lubię okularów i źle się w nich czuję. Uważam, że kiepsko w nich wyglądam, dlatego kupiłam najtańsze. Bo po co mam wydawać dużo pieniędzy na coś, w czym źle wyglądam i się źle czuję... Coraz poważniej myślę o przestawieniu się na soczewki kontaktowe.
  • AnnA250 26 kwi 2012, 16:26
    Witam polecam okulary z filtrami i polaryzacją. Sama nabyłam ostatnio okularki marki Ray-Ban w rewelacyjnej cenie 449zł. w sklepie internetowym
  • wysokieobcasy 23 lis 2012, 15:05
    Przede wszystkim najważniejsze jest to żeby okulary pasowały do twarzy. Ja noszę na zmianę, raz okulary, a raz soczewki. Ogólnie uważam, że okulary są fajną ozdobą i wcale nie trzeba się ich wstydzić. Kupiłam swoje w fielmannie. Mają duży wybór i niedrogie ceny, więc każdy może znaleźć coś dla siebie
  • aniechto 31 gru 2013, 16:20
    Modne wzory i znane marki można znaleźć w klinice optomed.
  • krzysztofnawrocki 17 lut 2014, 22:09
    A markę SANTINO ktoś zna? Sami zobaczcie jakie mają tutaj fajne i niedrogie oprawki tej marki [url=http://okulary.szkla.com/santino-kp-213-c1.html#.UwJ6IoUXddg]http://okulary.szkla.com/santino-kp-213-c1.html#.UwJ6IoUXddg[/url] Nie da się ukryć, że lubię być modny i lubię okulary dobrej jakości, a nie jakieś byle co.
  • Zuzzanna 19 lut 2014, 16:51
    Nie znam.
  • blue-green 10 sty 2015, 20:33
    Przy wyborze okularów po pierwsze stawiam na szkła , muszą być dobrze dobrane do aktualnej wady wzroku. Ponieważ ostatnio zaczęłam również źle widzieć z bliskiej odległości potrzebowałam szkieł progresywnych.
    Tanie okulary progresywne kupiłam w Galerii widzenia.
    Jeśli chodzi o oprawkę to wybieram ten sam od lat sprawdzony model. w którym jest mi do twarzy.
  • edyta126p 13 mar 2015, 12:09     (ostatnio zmieniony przez autora 13 mar 2015, 12:41, w całości zmieniany 2 razy)
    Ja jak kupuję okulary to najpierw dopasowuję je do buzi. Jak leżą, czy są wygodne itd... Następnie dobieram szkła korekcyjne odpowiednie do mojej wady wzroku. Ekstra okulary zakupiłam ostatnio na http://ubutik.pl/c/1535/icons-ray-ban-oprawy-korekcyjne.html. Bardzo fajne wzornictwo.
1 2 z 2  
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum
Poprzednia: bransoletka