Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Praktyczny prezent dla męża, strona 8

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Praktyczny prezent dla męża

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • UllKa 27 lut 2018, 14:27
    W aparcie jest duży wybór dobrych zegarków.
  • anyz89 10 mar 2018, 13:16
    ja swojemu kupiłam nie tak dawno zegarek daniel wellington z https://minuta.pl/zegarki-daniel-wellington/ i mąz jest z niego bardzo zadowolony
  • han26 1 kwi 2018, 13:17
    UllKa napisał:W aparcie jest duży wybór dobrych zegarków.
    Edox, Albert Riele to marki godne polecenia.
  • TomeczekBBS 16 maj 2018, 12:39
    jarek7 napisał:Mnie cieszą praktyczne prezenty, mam trymer beard designer i to chyba jeden moich ulubionych gadżetów, często z niego korzystam bo lubię 3 dniowy zarost, na szczęscie bardzo łatwo mogę ten efekt osiągnąć, trymer robi robotę w zasadzie za mnie, ja się dużo ni emuszę wysilać
    Też uważam, że taki trymer to fajny prezent uśmiech Sam mam podobny i naprawdę jestem z niego mega zadowolony!
  • jackowskyy 12 lip 2018, 12:03
    Panowie jaki niedrogi trymer polecacie? Co myślicie o urządzeniach Babyliss? Wpadł mi jeden w oko taki z pojemniczkiem zbierającym włoski
  • Ecia 15 lip 2018, 20:08
    U mnie zawsze się sprawdzają narzędzia przymrużenie oka Ale ostatnio kupiłam mu rękawiczki złuszczające epiltouch byolie przymrużenie oka
    Nie powiem był zaskoczony. Ale zrobił sobie, dzięki temu jego ręce wyglądają o wiele lepiej.
  • MartynKa79 19 lip 2018, 2:33
    Jak masz po drodze Sephorę, to męskie mają po 19,99 pln. O dychę taniej, niż na stronie. Kupowałam dzisiaj.uśmiech
  • TomeczekBBS 19 lip 2018, 21:42
    Już pisałem o tym wyżej, że trymer tej marki to sztos! I to niezależnie w jakiej cenie kupisz. Wiadomo, że te najdroższe mają więcej bajerów i elektroniki, ale i z tańszych będziesz zadowolony, bo robią naprawdę solidne sprzęty.
  • jackowskyy 23 lip 2018, 13:29
    TomeczekBBS napisał:Już pisałem o tym wyżej, że trymer tej marki to sztos! I to niezależnie w jakiej cenie kupisz. Wiadomo, że te najdroższe mają więcej bajerów i elektroniki, ale i z tańszych będziesz zadowolony, bo robią naprawdę solidne sprzęty.
    czyli mówisz zeby iść w babyliss, znalazlem model t840e, co o nim myslisz? Wygląda spoko, jestem ciekaw jak się ten pojemnik na włoski sprawdza
  • Ecia 29 sie 2018, 22:14
    MartynKa79 napisał:Jak masz po drodze Sephorę, to męskie mają po 19,99 pln. O dychę taniej, niż na stronie. Kupowałam dzisiaj.uśmiech
    No popatrz na rękawiczki się nie załapałam, ale za to załapałam się teraz na promocję na męskie skarpetki złuszczające, też byolie
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum