Babyliss ma bardzo fajne lokówki do włosów, niedawno wypuścili taką złotą linię, creative, fajni wygladają i mają dużo rożnych modeli. Fajna jest C440E, taka owalna, można nią uzyskac bardzo ładne i naturalne loki, ja jestem zachwycona tym efektem, takie urzadzonko na prezent super rzecz
Dajecie swoim kobietom albo koleżankom np. wino w prezencie? Dla mnie taki zestaw kwiaty, wino to super pomysł mój mąż kupił na romantyczny wieczór pyszne gruzińskie wino kazbek peak białe, do kolacji idealnie pasowało. Kupiłam drugą butelkę na spotkanie z dziewczynami.
Też jestem za rzeczami do układania włosów babyliss ma super rzeczy, ja dostalam karbownicę tej marki. Mamy teraz z córką super zabawę, jesteśmy w domu i możemy tworzyć różne zwariowane fryzury a ile przy tym zabaawy.
Może komplet pędzli do makijażu? Moja żona ostatnio kupiła sobie pakiecik w Sephora (w sumie to chciała na imieniny), z tego co mówiła, to jest zadowolona, więc warto sprawdzić, bo może akurat brakuje Twojej dziewczynie czegoś do makijażu.