zuzia83
19 sty 2014, 20:34 (ostatnio zmieniony przez autora 28 sty 2014, 16:18, w całości zmieniany 1 raz)
Może raczej coś z bużiterii? Z ubraniami możesz niekoniecznie trafić ... Naszyjnik z pereł w delikatnym kolorze będzie bardzo dobrym prezentem - kobiety to lubią - newcraft.eu takie tam mają.
Może ładny szal lub chustę, zobacz. Tutaj nie ma dużego ryzyka, bo czegokolwiek nie kupisz, to żona sobie ciuszek do tego znajdzie w szafie Oczywiście dobrze by było kierować się jej upodobaniami kolorystycznymi ale taki "delikatny" prezent zawsze przejdzie )) gwarantuje
Wino też może być dobrym prezentem, ja bardzo lubię i staram się za każdym razem próbować czegoś nowego, posmakowało mi musując wino różowe casa pecunia, bardzo lekkie i przyjemnie bąbelki musują na podniebieniu.
Jaki prezent kupić to jest zależne od wielu czynników. Kobiecie jest ciężko dogodzić, że tak powiem. Mi zazwyczaj znajoma podpowiada co będzie miało największy sens. Idąc jej tropem kupiłem na początku lata stopki Gatta przy czym okazało się, że nie miała wcześniej z żadnymi do czynienia. Jak widać można wykorzystać przy odrobinie szczęścia element zaskoczenia
nie jedna kobieta się ucieszy z lokosuszarki, sama mam babyliss as 520e, super wygląda, jest złota i wygląda bardzo elegancko. Super układa włosy, ma jonizację czyli dodatkowo wygładza i nabłyszcza włosy podczas ich suszenia i układania.
Ostatnio zrobiłem romantyczną kolację, polędwiczki w sosie grzybowym, do tego jej ulubione wino czerwone oak view półwytrawne, świetnie się nadaje na taką okazję.
Ja też bym postawiła na jakieś urządzenia do układania włosów sama jestem fanką sprzętów do układania włosów, kupiłam sobie lokówkę curl styler babyliss, jest świetna, robi piękne, luźne loki, bardzo mi się podoba jak włosy wygladają po użyciu i w sumie szybko się to robi.