Ojj, nie zawsze. A nawet jeśli to na chwilę tylko. A najgorzej obudzić sie wtedy jeszcze z opuchniętymi i czerwonymi oczami. U mnie to się często zdarzało. Na taką opuchliznę pomaga zimny okład, ale na czerwony oczy to najlepiej krople, ja mam hialeye i działają, przynajmniej jak idę do pracy to nie wyglądam jakbym całą noc imprezowała
mi sól fizjologiczna takiego efektu nie dawała, ona może byc dobra do przemywania ale nie da jakiegoś mocnego nawilżenia, , dlatgo wolę krople hialeye free, szybko łagodzą pieczenie, zaczerwienienie i spokojnie mozna zużyć do końca opakowania, bo są aż 6 miesiecy po otwarciu dobre
wypróbuj sobie jeszcze do tego jakiś lek najlepiej z luteiną i cynkiem w składzie, ja regularnie łykam lutezan po to żeby na starość nie mieć problemów ze wzrokiem , a regularnie łykanie na pewno w przyszłości pozwoli mi zachować dobrą kondycję wzroku.
Może warto pomyśleć o suplementach przykładowo Lutezan suplement dla naszych oczów. Zawiera same naturalne składniki m.in kwas omega który odpowiada właśnie za nasz wzrok i prawidłowe widzenie. Bardzo ciężko jest go dostarczyć w postaci naturalnej także trzeba sobie pomagać
A co lepsze - lutezan czy jakieś żale/ maści do oczu? Od jakiegoś czasu odczuwam przemęczenie, a niestety pracuję przy komputerze, więc przemęczone i czasem piekące oczy to chyba jego zasługa.
najlepiej połączyć i to i to lutezan będziesz musiała brać przynajmniej kilka tygodni ale na pewno odxzujasz mniejsze przemęczenie oczu, w składiz ma luteinę która przeciwdziała zaćmie, chronii przed skutkami promieniowania, cynk tez zmniejsza szkodliwy wpływ m.in. smogu na oczy, to tylko 1 tabletka dziennie a ile może zdialac
ale doraźnie można też stosować krople na przemećone oczy, w aptece znajdziesz krople hialeye które nie zawierają konserwantów dlatego można je stosować przez kilka miesięcy, a nawet do pół roku.
myślę, ze hialeye powinny ci pomóc, krople do oczu. Ja miałem bardzo podrażnione zimą nie wiem od czego może od kremu ochronnego. Systematycznie zacząłem używac i zaraz lepiej już mi sie robiło.