Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Pytanie do Panów, nader istotne :P, strona 2

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Pytanie do Panów, nader istotne :P

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Damona 6 gru 2011, 11:46
    blackout88 napisał:Przy braniu tego rodzaju odżywek jak metadrol, trzeba dietę mieć bardzo restrykcyjną, wszystko powinno być bardzo zbilansowane między sobą, tak samo w braniu odżwyek typu nitrobolon , testosterol czy universal storm, wszystkie one muszą iść w parze z ostrym treningiem no i oczywiście dobrą dietą. Na forach kulturystycznych wszystko znajdziesz :]
    A Jak metadrol wygląda na tle tejże konkurencji ? Na forach piszą, że jest lepszy ale wolałabym usłyszeć opinię kogoś kto używał ?
  • blackout88 9 gru 2011, 11:04
    Generalnie jak poczytasz fora kulturystyczne to na większości z nich objeżdżają te odżywki ale w Polsce tylu znawców co producentów i osób chodzących na siłownię, nie widziałem żadnych badań potwierdzających skuteczność nitrobolon , testosterol czy universal storm. Sam brałem natomiast i efekty mam, stąd moja opinia, jednak akceptuje, że na kogoś mógł nie działać aż tak mocno jak na mnie :]
  • Damona 12 gru 2011, 13:40
    Po części się zgadzam, niemniej głupie w tym wszystkim jest to, że nikt nie zrobił dokładnych badań z zakresu wpływu odżywek na ludzki organizm, cóż pozostaje nam szukanie opinii innych użytkowników. Czytałam gdzieś, że metadrol stosowany jest też przez osoby ciężko pracujące fizycznie, to prawda ?
  • blackout88 14 gru 2011, 13:32
    Tak Damona też słyszłałem, że metadrol może być stosowany prze pracowników fizycznych... pewnie nie dam im takich samych efektów, zresztą ciekawa sprawa, muszę poszperać w tej sprawie ...
  • Damona 29 gru 2011, 13:56
    blackout88 napisał:Tak Damona też słyszłałem, że metadrol może być stosowany prze pracowników fizycznych... pewnie nie dam im takich samych efektów, zresztą ciekawa sprawa, muszę poszperać w tej sprawie ...
    I jak doszukałeś się czegoś w tej sprawie ? Myślisz, że efekty będą podobne ?
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum