Favore.plForumPozostałe tematy

Doładowania telefonu online

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Doładowania telefonu online

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy 1 2 z 2  
  • Lozo32 12 sty 2015, 17:59
    Wiecie moze gdzie mogę zakupić doładowanie online do telefonu? Jest w ogole taka możliwość?
  • Spidi4 12 sty 2015, 22:12
    Ja niestety tak średnio znam sie na tych nowszych rozwiązaniach ale z tego co wiem to mój znajomy spokojnie kupuje [url=http://] orange doładowanie telefonu[/url] własnie przez internet. Poszukaj sobie bo jest kilka sprawdzonych stron na których możesz kupić sobie doładowanie do telefonu. Fajnie że nie trzeba teraz po kartę do telefonu wychodzić z domu tylko kupi się ją przez internet.
  • fajqa 14 sty 2015, 15:04
    ja doladowywuje przez allegro
  • Nemuri99 15 sty 2015, 0:12
    Ja korzystam z różnych serwisów i sobie chwalę przymrużenie oka
  • MartynKa79 5 lut 2015, 15:58
    Ja dostałam dzisiaj darmowy kod na Playa i odpisali, że mam czekać zostanie uruchomione. Kod jest podobno wyciekiem, więc łapcie bo pewnie niedługo wyłączą *188# przymrużenie oka
  • Meggi85 5 lut 2015, 16:16
    Tylko skąd jest w ogóle ten kod? Była juz o tym dzis mowa, próbowaliście ?
  • MartynKa79 5 lut 2015, 20:24
    Z netu koleżanko, z netu. wielki uśmiech Z tego co wiem nikt nie wie skąd - przeciek to przeciek, a dla mnie szczerze mówiąc po prostu ma działać. przymrużenie oka
  • Meggi85 5 lut 2015, 20:27
    No może jakby wiadomo było skad to wiecej by takich fajnych wycieków było. Fakt faktem dobrze że działa. Idzie się tylko cieszyc przymrużenie oka
  • Masa 5 lut 2015, 20:38
    Chyba chodzi o ten kod *188# i chyba rzeczywiście to był przeciek, na stronie play nie ma o tym nic.
  • Aniela22 20 lut 2015, 15:49     (ostatnio zmieniony przez autora 20 lut 2015, 15:50, w całości zmieniany 1 raz)
    Z tego co ja wiem to [url=http://] doładowanie play online[/url] mozesz spokojnie kupić przez internet. Chyba nawet kilka stron oferuje coś takiego. Dobrze tylko poszukaj. Ja sama w ten sposób doładowuje konto od dłużego czasu.
1 2 z 2  
Pozostałe tematy - dyskusje na forum
Poprzednia: Ferie zimowe 2015