DORABIANIE PIERSI , ODKłADNIE , PŁOZY, ODKŁADNICE LEMIESZE ŚCINACZEPrzedbórz (łódzkie)
Naprawa wanien z hydromasażem, serwis SPA, montaż wanienWarszawa (mazowieckie)
Olplan - producent hal namiotowych, hala magazynowa, namiot imprezowyOlsztyn (warmińsko - mazurskie)
Pomoc w sprzedaży nieruchomości - mieszkania, domy, działkiWarszawa (mazowieckie)
Surowce wtórne usługiBielsk Podlaski (podlaskie)
Tworzenie projektówWarka (mazowieckie)
PralniaNysa (opolskie)
Petrova napisał:Tam w ogóle obsada świetna jest Arnold Schwarzenegger, Cent 50, Faran Tahir, Jim Caviezel, Sam Neill, Sylvester Stallone, Vinnie Jones - same te nazwiska gwarantują dobry wieczór z sensacją.Właśnie oglądam "Plan ucieczki" i zastanawiam się, że powoli te wieczory niedzielne z TvPuls robią się naszymi wieczorami rodzinnymi z tv. Zawsze puszczają coś fajnego. W prawdzie ten film widziałam już, ale chętnie zobaczę raz jeszcze. Czekam za to na 22:20 , bo nie oglądałam "Na krawędzi", a to kultowy film w którym wystąpił Stallone.
anyz89 napisał:Czasem kino. A tak to w domu. Gatunek thriller/horror.Z fajnych thrillerów to oglądałam wczoraj "Niezgodna". Genialna pierwsza część i bankowo zobaczę pozostałe dwie z tej trylogii