Favore.plForumPozostałe tematy

Gdzie jeździcie do mechanika?

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Gdzie jeździcie do mechanika?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy 1 2 z 2  
  • pajkama 19 paź 2017, 9:14
    Macie swoich sprawdzonych mechaników czy raczej wybieracie ASO? Muszę gdzieś pojechać z moim fordem na wymianę opon i tak w sumie nie wiem co wybrać bo nie mam nikogo sprawdzonego?
  • Masa 20 paź 2017, 11:26
    Opony wymieniam zawsze w ASO fordowskim do swojego samochodu. Ford ma teraz promocje na opony, cennik masz tutaj http://bit.ly/2kK76ME
  • Chan 23 paź 2017, 13:51
    Do swojego forda też wymieniłem w ramach tej promocji, dodatkowo zrobiłem diagnozowanie pojazdu za jakieś 90 zł. Już mi to nie robiło różnicy a przynajmniej wiem, że samochód mam sprawny.
  • jarzebina 30 paź 2017, 13:28
    Klocki hamulcowe mają teraz też o 25% taniej, jakby kto pytał przymrużenie oka
  • Meggi85 31 paź 2017, 20:13
    Przy tej pogodzie zarówno opony jak i klocki to przede wszystkim gwarancja bezpieczeństwa. Lepiej postawić na ASO i mieć pewność, że wszystko jest jakościowe. Ford ma niewysokie ceny, więc można sobie na taką jakośc pozwolić.
  • wy_pasionek 27 lis 2017, 19:52
    Ja mam to szczęście, że mój brat prowadzi swój własny warsztat samochodowy. I gdy tylko coś z moim samochodem jest coś nie halo, to po prostu jadę do niego i on mi to reperuje. Oczywiście dla mojego domowego budżetu, to bardzo doba sprawa, gdyż jak wiadomo usługi mechaników do najtańszych nie należą. A brat liczy mi tylko za części, a i te są tańsze, bo on ma rabaty w hurtowniach.
  • weronikamars 18 sty 2018, 8:14
    Korzystam z usług sprawdzonego, zawsze ma dla mnie czas i nie jest bardzo drogi.
  • Tomaotoma 30 gru 2018, 0:42
    Ja na szczęście mam kolegę mechanika, który niemal że zawsze robi mi wszystko za darmo. tylko wiadomo ja płacę za części. Ostatnio zamówił mi i zamontował wycieraczki od firmy Valeo z czego bardzo się cieszę, bo są mega super. A w dodatku są z jakimś podgrzewaczem i szyba nie jest taka zmarznięta. uśmiech
  • reksio78 30 gru 2018, 13:36
    Ja was mogę ostrzec, by pilnować czy nic się nie dzieje z maglownicą w samochodzie. Za taką jazdę można dostać niezłą karę, a też nie każdy po prostu zdaje sobie z tego sprawę. Musiałem więc znaleźć odpowiedni warsztat gdzie zajmują się naprawą, więc byłem w Łodzi w Serwisie Beta i na szczęście już jest wszystko w porządku.
  • Quku 26 lut 2019, 9:35
    A do kiedy tę inspekcję w serwisie forda można zrobić? Ciekawa sprawa z tym.
1 2 z 2  
Pozostałe tematy - dyskusje na forum