Favore.plForumPozostałe tematy

Kupowanie książek gdzie?

Aby pisać na Forum Favore.pl, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Kupowanie książek gdzie?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy 1 2 3 z 3  
  • melex 17 lis 2011, 12:01
    Hej gdzie zaopatrujecię się w książki, chodzi mi o konkretną e-księgarnie gdzie zamawialiście i macie dobre wrażenia i pozytywny odbiór?
  • Zosia_Samosia 17 lis 2011, 14:43
    To zależy o jakie książki ci chodzi.
    Ja mam dwie ulubione ksiegarnie wysyłkowe
    empik
    oraz wetblitd czy jak się pisze.

mam o tyle dobrze, że zamawiam przez net a odbieram w salonie, dzięki temu nie płacę za przesyłkę.
  • smoke 18 lis 2011, 13:49
    Ja książki kupuję na aukcjach internetowych, zwłaszcza tych z licytacją - można często kupić rzecz naprawdę okazyjnie.
  • beezy 28 lis 2011, 15:36
    Hej, przeważnie księgarnie osiedlowe, jednak jak szukam czegoś konkretnego i nie mam czasu na chodzenie po księgarniach zamawiam w czytam.pl, z polecenia znajomego i jak najbardziej wszystko ok.
  • hekate 16 gru 2011, 16:19
    Jeżeli chodzi o ebooki, to najciekawsze książki są na stronie wydawnictwa goneta.net Spodoba się na pewno szczególnie tym, którzy lubią polską literaturę. Ja tam znalazłam sporo pozycji, które naprawdę są godne uwagi.
  • VictoriaB 11 sty 2012, 17:51     (ostatnio zmieniony przez autora 11 sty 2012, 17:52, w całości zmieniany 1 raz)
    Ja kupuję w internetowym empiku zawsze wszystko zgodnie z obietnicami, towar dostarczany szybko, a jesli nie ma mnie w domu to mogę odebrać w najbliższym empiku. Lubie też matras też mają w ofercie odbiór osobisty w księgarni, która jest akurat po drodze z mojej pracy uśmiech . A jesli chcę kupić książkę, której już w księgarni raczej nie ma to wybieram ogłoszenia z używanymi książkami.
  • rigjan 15 kwi 2012, 20:05
    Kupowanie - albo wymienianie. Najlepsze okazje można wyłowić na Allegro.pl, Finta.pl - czasem na forach. Jeżeli komuś nie przeszkadzają ślady użytkowania, to można zaoszczędzić majątek.
  • fleszyn 7 sie 2013, 11:29
    Ja znalazłem w sieci ostatnio kupony: dzięki którym będzie można obniżyć zamówienie książek w Empiku nawet o 30 %. przymrużenie oka
    Myślę, że coś sobie w najbliższym czasie tam zamówię.
    Jeśli chodzi o kupno tanich książek wybieram albo antykwariaty albo właśnie Empik - sezonowo można natrafić tam na niezłe promocje. Poza tym słyszałem, że ostatnio otworzyli sieć outletów - może i tam warto byłoby zajrzeć...
  • HannnaM 14 sie 2013, 15:38
    Najczęściej to www.merlin.pl, czasem korzystam z internetowych stron różnych księgarni.
  • Borsuk7000 19 wrz 2013, 15:35
    Jeżeli ktoś jest pasjonatem starych, pożółkłych książek czytanych jeszcze przez naszych dziadków, to polecam mu fantastyczny antykwariat ze Szczecina.
    Antykwariat posiada bogatą i ciekawą ofertę książek z różnych okresów, oprócz tego można tam kupić i/lub stare monety i inne zabytkowe przedmioty.
1 2 3 z 3  
Pozostałe tematy - dyskusje na forum
Następna: jakie studia