Favore.plForumPozostałe tematy

Parter czy piętro

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Parter czy piętro

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy 1 2 z 2  
  • Moloo 9 mar 2014, 21:45
    Moim znajomi zastanawiają się nad kupnem domu. Mają wybór między parterowym a piętrowym i teraz pytanie który lepszy? Ja podzruciłem im żeby przeczytali ten artykuł http://www.ihouse.pl/news/detal/dom-parterowy-czy-dom-pietrowy-/124/1 ale oni szukaj jeszcze opinii innych, co im jeszcze doradzić?
  • marcelv 9 kwi 2014, 14:15
    Mi się wydaje , że to uwarunkowane jest sytuacją danej rodziny i tym co im się podoba. Ja osobiście lubię domy parterowe.
  • 9 kwi 2014, 14:49
    Dokładnie, to zależy od gustu, mi się podobają domy parterowe.
  • Spidi4 6 maj 2014, 18:13     (ostatnio zmieniony przez autora 26 maj 2014, 9:49, w całości zmieniany 1 raz)
    To moi znajomi mieli podobny problem, spodobało im sie tutaj http://www.makdom.pl/mieszkania-skierniewice,35 bardzo ładne mieszkanie. Mieli możliwość wyboru piętra ponieważ to nowe osiedle a bo było jeszcze wtedy mało chętnych i oni zdecydowali sie na 1 piętro. według mnie wybór dobry.
  • sonique321 24 cze 2014, 13:17
    Wszystko zależy od tego ile osób ma w nim mieszkać.
  • konto_usuniete_415600 13 sie 2014, 19:32
    - wpis usunięty przez moderatora -
  • kosmiczna 31 lip 2015, 22:01
    Zdecydowanie piętro, chociaż ja zauważyłam, że mieszkania na parterze i na ostatnim piętrze często są dużo tańsze.
    Nie wiem czy u wszystkich developerów tak jest ale ja coś takiego zauważyłam.
  • june45 29 wrz 2015, 17:46
    Jak jest duża rodzina to wiadomo, że trzeba robić piętro uśmiech
  • aniolek_diabelek 5 paź 2015, 15:34
    ja też bym była za piętrowym.
  • Swiezak13 6 paź 2015, 12:18
    W piętrowym można łatwiej wszystko rozmieścić i zrobić sobie pomieszczenia na co tylko się chce. Koszt nie jest dużo droższy
1 2 z 2  
Pozostałe tematy - dyskusje na forum