Favore.plForumPozostałe tematy

SPRAWDZONE ZAKUPY GRUPOWE

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

SPRAWDZONE ZAKUPY GRUPOWE

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy
  • Winry 30 sie 2012, 11:44
    Witam. Czy znacie jakieś naprawdę dobre zakupy grupowe? Świdnica, w której mieszkam, nie daje zbyt wielu możliwości znalezienia naprawdę fajnych gadżetów do domu i chciałabym je pozamawiać online. Ale martwię się, że przyjdą w kiepskiej jakości albo uszkodzone… Czy ktoś może polecić jakiś naprawdę rzetelny portal?
  • malinkka 7 gru 2012, 17:55
    jeśli chodzi o zakupy grupowe to mogę śmiało polecić Gruper. Korzystałam już kilkakrotnie i byłam zadowolona. Zdarza się, że pojawiają się tam również oferty ze Świdnicy.
  • pati09 7 gru 2012, 22:09
    Zakupy grupowe to na prawdę fajna sprawa. Też często korzystam z Grupera i jak dla mnie dużym plusem jest to, że kupony rabatowe można realizować w tak wielu miastach, bo aż w 55.
  • pistacja 21 gru 2012, 13:13
    Korzystałam już i z Grupera i z Grouponu i chociażby z Citeam i wszystkie się jak dotąd sprawdziły.
  • malinkka 21 gru 2012, 17:34
    przy zakupach grupowych należy tylko pamiętać by dokładnie czytać warunki zakupu danej oferty. Jeśli np. jest to wycieczka czy wczasy należy zwrócić uwagę na to, co znajduje się w cenie kuponu a co już nie. Oprócz tego bardzo ważna jest także data rezerwacji i realizacji.
  • pati09 27 gru 2012, 23:40
    To prawda, do każdej oferty należy podejść indywidualnie. W internecie można znaleźć nawet poradniki na ten temat. Na przykład kupując kupon rabatowy do restauracji należy sprawdzić ograniczenia w menu i ceny by nie być stratnym.
  • pistacja 29 sty 2013, 12:07     (ostatnio zmieniony przez autora 29 sty 2013, 12:07, w całości zmieniany 1 raz)
    Zazwyczaj korzystam z najpopularniejszego Grouponu, ale zdarzyło mi się również robić zakupy na Gruperze i Citeam i generalnie na żadnym z tych portali się jeszcze nie zacięłam. Korzystam też czasem z ofert klubów zakupowych typu. Mają tam promocje na markowe ciuchy, dodatki, a czasami nawet akcesoria i sprzęty domowego użytku.
  • mmajew 29 sty 2013, 13:06
    Ja korzystałem tylko z Grouponu i wiem, że więcej nie skorzystam z tego typu usług. Zamówiłem tam wypad na piatballa. Postępowałem zgodnie z wskazówkami, które były podane, zapłaciłem i tylko czekałem na czas, w który będę mógł wraz ze znajomymi skorzystać z oferty. Określonego dnia pojechaliśmy na miejsce gdzie miał być ten ccały paintball, ale okazało się, że tam nikogo nie było. Zostaliśmy wystawieni, a kasy nie odzyskaliśmy. Ja za takie zakupy podziękuje.

• malinkka 20 lut 2013, 10:24
    Ostatnio na Gruperze pojawiły się gruperozłotówki dzięki nim możemy zaoszczędzić jeszcze więcej na zakupach grupowych uśmiech