Favore.plForumPozostałe tematy

Sucha skóra

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Sucha skóra

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy 1 2 z 2  
  • faworytka51 5 lip 2021, 19:54
    jak sobie radzicie z suchą skórą?? Czy stosujecie coś poza kosmetykami? Zastanawiam się czy mają sens jakieś suplementy np. z wiesiołkiem?
  • pauza28 19 sie 2021, 15:41
    tylko dobry balsam do ciała vegan smoothie z bielendy z formułą wegańską świetnie nawilża.
  • ola_by_ola 30 sie 2021, 20:41
    Ja bym Wam też poleciła suplementy - kapsułki NEOGLANDYNA. To kompozycją oleju lnianego i oleju z ogórecznika z roślinnymi Niezbędnymi Nienasyconymi Kwasami Tłuszczowymi (NNKT). Świetne na cerę, nawilżenie, problemy z łuszczycą, atopią, podrażnieniami. Warto łykać 3 razy dziennie. Kosztują niewiele, a naprawdę działają.
  • marika70 31 sie 2021, 15:29
    Przede wszystkim nawodnienie plus kosmetyki ja stosuje nawilżające do mycia + balsam i jest okuśmiech
  • Pakitta 24 paź 2021, 22:51
    Na sucha skóra świetny jest ten Olejek Busajna. Sama natura, olejek z Arabii Saudyjskiej. Pomaga i na cellulit, zmarszczki, rozstępy, no i cudownie nawilża
  • dorciaporcia 8 gru 2021, 21:06
    staram sie uzywac dobrych jakosciowo kosmetykow, na poczatku bylam u dermatologa na kontroli a teraz juz sama sobie je dobieram uśmiech
  • pauza28 17 gru 2021, 12:59
    dorciaporcia napisał:staram sie uzywac dobrych jakosciowo kosmetykow, na poczatku bylam u dermatologa na kontroli a teraz juz sama sobie je dobieram uśmiech
    a nie boisz sie ze dobierzesz zle i znowu pogorszysz stan skóry?
  • dorciaporcia 19 gru 2021, 22:38
    Nie boje bo wiele sie dowiedzialam o kosmetykach i sposobach ich doboru podczas leczenia uśmiech Zamawiam firmy z naturalnymi składnikami, dobrane do mojej skóry uśmiech Najcześciej na notino bo tam jest największy wybór uśmiech
  • pauza28 26 gru 2021, 18:21
    aha no w sumie tak wielki uśmiech dzieki
  • wiszka 30 sty 2022, 23:25
    Na suchą skórę nawet taka z łuszczyca znakomity jest Balsam Pahwash z mango i masłem kokosowym. Naturalny, bezpieczny, łagodzi podrażnienia skóry, dla mnie najlepszy kosmetyk do pielęgnacji skóry
1 2 z 2  
Pozostałe tematy - dyskusje na forum