Pomoc w sprzedaży nieruchomości - mieszkania, domy, działkiWarszawa (mazowieckie)
Przegrywanie filmów 8mm, skanowanie poklatkowe full HDKraków, Wieliczka (małopolskie)
Surowce wtórne usługiBielsk Podlaski (podlaskie)
Tworzenie projektówWarka (mazowieckie)
PralniaNysa (opolskie)
Dachy drewnianeZubole (podlaskie)
Nieruchomości Wodzisław ŚląskiWodzisław Śląski (śląskie)
zylek napisał:Długo to wszystko trwało? Ile musiałaś czekać na pieniądze? Nie robili żadnych problemów?Wysłałam smsa- dostałam dwa smsy zwrotne, wysłałam im opłatę weryfikacyjną i tyle. Problemów nie było. Pieniądze miałam na koncie po dwóch dniach. Wszystko poszło bardzo sprawnie
Glinka napisał:Wysłałam smsa- dostałam dwa smsy zwrotne, wysłałam im opłatę weryfikacyjną i tyle. Problemów nie było. Pieniądze miałam na koncie po dwóch dniach. Wszystko poszło bardzo sprawnieDobrze, wysłałem smsa. Czekam teraz na jakiś kontakt z ich strony. Mam nadzieję, że za dwa dni będę miał pieniądze na koncie.
zylek napisał:Dobrze, wysłałem smsa. Czekam teraz na jakiś kontakt z ich strony. Mam nadzieję, że za dwa dni będę miał pieniądze na koncie.Zylek, i co? Odezwali się do Ciebie? Są już jakieś informacje o tym, czy dostaniesz tę pożyczkę?
Glinka napisał:Zylek, i co? Odezwali się do Ciebie? Są już jakieś informacje o tym, czy dostaniesz tę pożyczkę?Już wczoraj dostałam od nich te smsy. Przesłałam im opłatę weryfikacyjną. Decyzja jest pozytywna. Czekam na pieniądze.