Naprawa wanien z hydromasażem, serwis SPA, montaż wanienWarszawa (mazowieckie)
Pomoc w sprzedaży nieruchomości - mieszkania, domy, działkiWarszawa (mazowieckie)
PralniaNysa (opolskie)
Dachy drewnianeZubole (podlaskie)
Odpady drzewneRadymin (mazowieckie)
Nadzór archeologiczny, śląskie, małopolska, badania archeologiczneCała Polska
lunetka napisał:A ja też ostatnio śledzę oferty wyjazdów zimowych, bo można trafić na wielkie promocje. Tylko trochę się boję, żeby nie trafić na jakąś lipę. Jest coś takiego jak sprawdzeni sprzedawcy? Czy jakieś rekomendowane, pewne oferty?Jeśli chodzi o Grupera i ich oferty wyjazdowe to z pewnością wszystko jest sprawdzane. Moi znajomi byli na takim wyjezdzie na narty już dwa lata z rzędu i są bardzo zadowoleni!
Przełamałam się też do kupowania ciuchów. Zamówiłam już 3 rzeczy i póki co nie było problemów z rozmiarami, więc pewnie będę to robić dalej. Ostatnio też szaleję i zamawiam zakupy przez smartfonaPóki co tylko spożywcze z tesco, bo nie widziałam jeszcze innej dobrze przystosowanej mobilnej przez którą można by sprawnie zrobić zakupy. Jak ktoś coś może polecić, to chętnie skorzystam.
pati09 napisał:Ja również byłam na wyjeździe razem z rodziną, a ofertę znaleźliśmy właśnie na Gruperze. Wszystko sprawdziliśmy, poczytaliśmy opinie i okazało się w porządku. Wyjazd bardzo nam się udał, a i przy okazji zaoszczędziliśmy trochę pieniędzy.Może i ja się skuszę na taki wypad w tym roku