Malowanie tapetowanie remonty Warszawa i okoliceWarszawa (mazowieckie)
Piasek Żwir Pspółka Transport Piaskarnia MiedzeszynTytus Transport Piasku Żwiru Wawer (mazowieckie)
Posadzki Wylewki maszynowe, Instalacje grzewcze, Ogrzewanie podłogoweOpole, Kluczbork, Gliwice, Lubliniec, Częstochowa (śląskie)
Udrożnienie rur kanalizacji, pogotowie kanalizacyjne, zatory RadomRadom, okolice (mazowieckie)
Meble na wymiar, produkcja, montaż, wykonanie mebli, solidnieCała Polska
Specjalizujemy się w nowoczesnych systemach tarasowych.Kraków limanowa, nowy sącz, wieliczka (małopolskie)
Bezpiecznie FREZOWANIE Usuwanie Subitu lepiku, kleju zrywanieWykładzinCała Polska
adamm85 napisał:Mam pytanie i wielką nadzieję, że ktoś z was będzie w stanie mi pomóc. Na co powinienem zwrócić uwagę przy wyborze agregatu prądotwórczego?. Może ktoś z was ma dla mnie jakieś rady/ostrzeżenia, które wynikają z doświadczeń z takim sprzętem.Jak kupisz dziadostwo np w castoramie powiedzmy firmy krzak: einhell to Ci podziała tydzień no może dwa i padnie. To samo z podobnymi tej klasy. Oddasz go na serwis odczekasz dwa tygodnie i oddadzą Ci nowego na którym porobisz znowu tydzień może dwa. I tak wokoło panie pierdoło.
luna634 napisał:A czy takie małe agregaty prądotwórcze opłaca się kupić? Potrzebuje tylko na działkę- do podłączenia np kosiarki. Nie znam się zupełnie na czyms takim- nie wiem jakiej wielkości agregat będzie idealny.Podstawowe założenia doboru agregatu są takie: przyjmuje się, że wszystkie urządzenia korzystające łącznie z agregatu nie powinny przekraczać 75% mocy agregatu.