POSADZKI PRZEMYSŁOWE , BETONOWE, EPOKSYDOWE, POLIURETANOWE, ŻYWICZNECała Polska
Hydraulika instalator serwisant montaż serwis wymiana kotła pieca c. o.Kutno, Lubień Kujawski, Włocławek, Kłodawa (łódzkie)
Piasek Żwir Pspółka Transport Piaskarnia MiedzeszynSitowie Tytus Transport piasku (mazowieckie)
Cyklinowanie bezpyłowe, PROMOCJA parkietu, deskiPoznań, Wrocław, BielskoBiała, Katowice, Warszawa (wielkopolskie)
Udrożnienie rur kanalizacji, pogotowie kanalizacyjne, zatory RadomRadom, okolice (mazowieckie)
Odbiór szamba@ Udrażnianie rur kanalizacjiDobczynWarszawa (mazowieckie)
BramyŚwidnica (dolnośląskie)
MartynKa79 napisał:A te w Andrewex'ie kupowałaś z rabatem? Widziałam na stronie rabat dla fanów z facebooka. Wystarczy ich polubić. Ciekawa jestem czy to rabat na wszystkie zakupy.Z tego co wiem to na wszystkie. Ale czasem masz fajne rabaty na wybrane produkty. Kupowałam, np donicę z kratką na pnącza z 10% rabatem. Niekiedy upusty są jeszcze wyższe, nawet 30%.
jarzebina napisał:trochę zboczę z tematu, ale czy ktoś z Was kupował u nich piaskownice? wpadła nam jedna w oko, wakacje za pasem i chcemy kupić dla dzieci, warto?Jezeli masz miejsce, to na pewno warto, fortuny nie kosztują. Fajne są te z daszkiem. Zresztą wybór jest większy - huśtawki, hamaki - jest w czym wybierać.