Piasek Żwir Pspółka Transport Piaskarnia MiedzeszynTytus Transport Piasku Żwiru Wawer (mazowieckie)
Serwis i montaz maszyn instalacje przemysłowe kompleksowe usługiWrocław, Fabryczna (dolnośląskie)
Posadzki Wylewki maszynowe, Instalacje grzewcze, Ogrzewanie podłogoweOpole, Kluczbork, Gliwice, Lubliniec, Częstochowa (śląskie)
Udrożnienie rur kanalizacji, pogotowie kanalizacyjne, zatory RadomRadom, okolice (mazowieckie)
Meble na wymiar, produkcja, montaż, wykonanie mebli, solidnieCała Polska
Brukarstwo Kompleksowe roboty brukarskie RTBRUKKraków , Niepołomice, Wieliczka, Malopolska (małopolskie)
Bezpiecznie FREZOWANIE Usuwanie Subitu lepiku, kleju zrywanieWykładzinCała Polska
nabierak napisał:Pewnie, że tak. Sami ją stosujemy i jest ok. Znakomity stosunek jakości i wydajności do ceny.mp-bud napisał:Ja mam gładź marki Acryl Putz, nie wiem czy mam ten sam efekt jak w przypadku amerykańskich produktów, ale udało m się uzyskać gładką ścianę i w sumie co tu więcej gadać. Dobrze i w dobrej cenie.Fin napisał:Polecam gładź amerykańską, gotowa do nakładania we wiadrach 10L.Droga. Można uzyskać ten sam efekt tańszymi masami.
HirotatoGouda napisał:SEMIN to fajna gładź gipsowa. Ja akurat używałem ETS 2. Prosty produkt, łatwo się go używa. Dla Mnie bardzo ważne jest też to, że każdy jej rodzaj ma dość dużą datę ważności, a to istotne, jeśli kupuje się większą ilość a np. remont robi się partiami. Najlepiej też do tej gładzi jak już coś dobierać tynku lub inne zaprawy z tej samej marki. Choć z drugiej strony jak mieszałem (wybierałem różnych producentów) i nic specjalnego się nie działo.Bo dziać się nie będzie. Przy podobnej półce cenowej składy tych gładzi są takie same. Różni je tylko nazwa. Różnicę poczujesz przy gładziach z wyższej półki np Sanplast LSR lub podobnych ale i stosować się je powinno w określonych przypadkach bo inaczej to szkoda kasy.